Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

20.6.2011

Haku @ Viikki & Toko @ Malminkartano

Käytiin hakuilemassa uuden porukan kanssa Claudian & Flamman sekä Lean & Zero (Tronic Davis)

Oltiin Viikin metsässä, toinen puoli metsästä oli oikein mukavaa ja hyvä keskilinja, mutta toisella puolella tuli kallio joka jyrkkeni. Molemmat tekivät hajuhakuja eli erilaista treeniä kuin Eijan hakuryhmässä.

Ruutille tuli 4 pistoa. Eka oli oikealla puolella, ei ilmoittautumista koska meitä oli vain 3. Ruu lähti hyvin, maassa oli kaatuneita ohuita puita vähän vaikeuttamassa. Meni vähän epäröiden 10m jälkeen ja pohti kahta reittiä, muttei ruvennut katsomaan multa suuntaa. Mm oli kiven takana (n. 15m), juoksi ensin ohi ja sitten sai hajun. Palkattiin vahingossa suorapalkkana, muttei yrittänyt onneksi haukahdella välissä. Kutsuin sen keskilinjalle. Toinen piilo oli myös isonkiven takana, pienessä rinteessä (n. 25m). Se löytyi hyvin. Ruu oli kuulemma meinannut lähteä samaa reittiä takaisin. Hakkui pikku sarjan ehkä 7-10 kertaa jonka jälkeen palkka ja kerran päästi haukun palkkausten välissä. Kutsuin seuraavalle piilolle keskilinjalta, en ollut ihan varma suunnasta, mutta Ruu lähti mäkeen ja siitä kalliolle (ajattelin jo ettei se siellä ole), mutta rupesi kuulumaan haukkua ja oli se eksynytkin sinne kauemmas kalliolle. ;D Tulin hakemaan sieltä koska en halunnut, että Ruu juoksisi jyrkästä kohtaa alas. Hieman mun ohjeet oli epäselvät kun sekoitin sen että treenin on joko haukkuja & haen sen tai suorapalkalla kaikki & missä koiraa viedään eteenpäin. Tajusin sen sitten mietittyä. Ruutilla oli nyt osittain sekoitus. Niin ja vikalle piilolle juoksi hyvin suoraan, se oli kaatuneen puun juurikon takana (n. 30-40m?). Ihan taitava Ruru, pistot alkaa sujua, nyt vain niihin lisää pituutta ja joko suorapalkalla tai sitten koittaisi alkaa ottamaan vaihtelevan määrän haukkuilmaisuja. Hyvin aloitti haukun näiden uusien kanssa, ja ainiin unohdin lämppähaukun! Mutta Ruru näytti tietävän mihin oli menossa.. onneksi.

Ruru kerkesi yrittää nappasta Flammaa, ei tota kovaluuta saa mikään "pahoinpitely" lopettamaan suun käyttöä. Niin äänen kuin ärähdysten. Onneksi se oli nopea ärähdys ja käskyillä lähti pois. Kerkesin varmaan tosin saamaan uuden mustelman jalkaan kun yritys törkkäistä pois hyökkäyksestä epäonnistui. Sitten ajeltiin Malminkartanoon moikkaamaan pitkästä aikaa Miaa, Kioa ja Readyä. Ruu yritti kerran vähän pöristä ja sai häädön taakse, sitten se vältteli vapaana lenkillä niitä.

Tokoa kerettiin ottaa ihan pienimuotoisesti, kuvailin Mian haukkuja ja Ruru pääsi äänen avauksena tekemään seurausta. Sain pistää sen ainakin kerran maahan ja sitten ei vain edennyt eteenpäin seuraus jos tuli ääntä. Koitettiin että pallo odotti kentän laidalla. Tehtiin myös tarjoamisseurausta nakkipalkalla, näissä on hiljaa koska tarjoaa itse. Ja kun päästiin hiljaa liikkeelle niin silloin se on hiljaa.
Ruudussa oli nauhat ja matka sinne oli skeittiramppejen reunassa. Tehtiin kerran kisamaisesti ja maahan, näköjään siinä ei ole enään ongelmaa että ryntäisi pois, joten pitää jättää taas noi maahanmenot pois ennakoinnin pelossa. Yksi tarjoaminen läheltä koska, eka oli vähän reunassa.

Kuvat

Kio
Ready - Steady - Go

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia tuli! :D Täytyypäs mun tästä taas ryhdistäytyä näissä kimppatreeneissä tai niihin tulemisissa kun teidän aknssa on niin mukava treenailla.
    Voihan Reen kasvi käyttää kuvia omilla sivuillaan jos tuo sun leima on niissä, ja aminitsee kuvaajan, kun ajattelin laittaa sille pari noista Reen kuvista? :)

    VastaaPoista
  2. Joo ja toki kaksin tai kolmin saa käskytettyä yms. Mutta kun paranet katsotaan sitten!

    Joo saa käyttää, näkyyhän noissa noi copyrightit. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!