Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

28.5.2015

Pihalla keppejä ja kentällä pientä treeniä

PIHATREENIÄ: 2x2 kepit & 2on-2off

Ehdittiin tiistai aamulla taas ottaa n.4min 2x2 keppitreeni. Eli kaksi paria ja noin 30cm "kuja". Sama vaikeustaso kuin kolme viime kertaa. Tosi terävästä kulmasta (klo  7-8 ja jos kepit klo 12/6) kaksi mokaa ja molemmat toistot onnistui. Ne tosin keppejen puolivälistä, kun kukkapuska tiellä. Kaikki muut oikein vasen puoli (pujottelu suuntaan nähden) kaikki tosi hyviä, vaikeastakin kulmasta. 

Keskiviikko illalla tehtiin taas lisää 2x2 keppejä. Nyt hain metallirunkoiset parit varastosta. Aluksi tuli vähän liian vaikea ja kapea kulma noin 20cm. Ehkä noi näytti myös erilaiselta.  Lisäsin ehkä 25cm, vähän näki että lisää haastetta. Välillä ajatus katkesi ja välillä löytyi. Tein aina vähän vaikeuttaen kulmaa (siltikin vain helpoista kulmista). 

Torstai aamuna jatkettiin keppejä. Nyt sujui jo paremmin. Vasen puoli vaikeampi kuten edellisenä päivänä.

Keppitreenejä videolla:


Ke tehtiin myös 2on-2offia tolpan ja puun kierrosta. Vauhtia ei kovin paljon saa, ja sitä vähän vähemmän kotipihassa.

- 2on-2off video tulossa


AGIKENTÄLLÄ

Matkalla kentälle jäätiin toista kertaa skeittiramppien lähettyville. Tai ensin lenkitystä ja suunnattiin yhdelle kukkulalle ottamaan kuvia. Skeittirampeilla Gava vähän mietti, mitä mieltä olisi. Palkkasin nyt nameilla, jokaisen kontaktin muhun. Tuli siis aavistuksen jäljessä kun oli vilkaissut lapsiin. Nyt asenne oli aika kiva, eikä näyttänyt yhtään pelkäävän. Sen  verran reipas juuri, että päädyin käyttämään nameja. Aika huima ero jo toisella kerralla! Kameran kanssa ja Ruuti toisessa kädessä tuntui vaikealta alkaa lelulla riehumaan. Ruuti näytti esimerkkiä seuraten satunnaisten namien toivossa.
Kierrettiin rampit ja autoa kohden. Sitten alamäkeä tulee kovaa vauhtia skeitti kohti ja perässä potkulautailija. Gavan eka reaktio vähän hui, kaivoin lelun äkkiä taskusta ja Gava keskittyi sitten siihen. Ruuti nappasi lelun ja sitten Gavakin leikki kivasti. Koitan muistaa vielä käydä ja lelu olis vielä parempi palkka. Kun alkaa olla ihan normaali eikä välitä niin sitten voisi seisoskella ja odotella Gavan vahvasti tarjoamia maahanmenoja.

Torstaina mentiin AST:n kentälle tekemään Villen rataa.
Gavan kanssa treenailemaan niitä kohtia, jotka jäi hampaan koloon tai olisin halunnut ehtiä treenata. Tosi hyvä tehdä noin rauhassa. 

Aloitin vaikean alkusuoran niin, että kaksi vikaa hyppyä alkuun 40cm, sitten toka vika 50cm ja vikassa kaikki 55cm. Jokaisessa hyppäsi hyvin! Saattoi lopussa murahtaa ja vähän kiihtyy lopussa mun liikkeestä (kutsuin 4/5 hypyltä). Vikassa täydellinen pätkä putkeen. Näyttäis toimivan, että treenissä vaikeissa kohdin pikku hiljaa korotus. 

Ajattelin testata myös siitä jatkon, mutkaputki- hyppy 55cm - hyppy 50cm - vippaus hypylle 50/55cm (lähempi puoli 50). Ekan päällejuoksun juoksi ohi, koska ei ehtinyt varautua rimaan. Toisella hyvin. Vippauksen teki täydellisesti, mutta riman ali (tais yllättää myös). 

Tehtiin vippaus hyppyä erikseen ja laitoin välillä pyörimään sitä saman siivekkeen ympäri useammankin kerran peräkkäin ja palkkasin vasta, kun käännös oli hyvä. Meinasi muuten hypätä enemmän ristiin. Namipalkka aina hyvästä. Sitten tauko. 

Ruuti teki väliin keppejä ja minihyppyjä sekä putken. 

Gavan kanssa jatkettiin. 
A:n jälkeistä kohtaa ensin harjoiteltiin ennakoivan valssin kanssa hyppyä. Paristi kielsi. Sitten hyppäsi niin nuollen, että rima tipahti. Keskeytin ja nostin riman. Uudestaan A:n alastulolta (2on-2off) ja palkkasin ne hyvät, kun hyppäsi nätisti.

Sitten tehtiin jatkoa, että putkeen ohjattua 2 hyppyä ja toisella peruskäännös. Se sujui hyvin. Palkkasin siitä myös. Kerran tuli murinaa ekalla hypyllä, kun oli jäljessä. Ai niin ja ekalla kertaa toi vedätettävä hyppy alas. Seuraavat keskittyi. Mun liike oli siinä vaikea. Noita pitää harjoitella, että ohjaan jonkun kiireisesti tai juuri putkesta tulee vauhtia ja on jäljessä.


Tiistaissa oli häsellyksen tultua, mutta nyt sain palkattua hyviä toistoja. Toki oli mukana huonoakin, mutta sain huonosta hyvää. Ja kokoajan Gava on opettelemassa ja ainakin maxina on opeteltavaa. Ja Gava kun ei tahalleen tee väärin niin täytyy opettaa huolella jokaiset uudet asiat.

KUVAT tältä päivältä (sivun alhaalla linkissä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!