Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

23.9.2021

Riistatreenejä Tofulle ja kuurakuvia

Ma 20.9 varis hanskalla ja 2krt ilman uudessa metsässä. Heitin Tofun nähden varvikkoon ja käveltiin poispäin n. 10m. Seuraavassa kahdessa n. 20m ja ilman sukkaa. Hyvin haki! Tipahtaa helposti jalkoihin, vikan pyysin nostamaan käteen. 

Tein lenkillä myös tottikseen liittyen 

  • luoksetuloja eteen, Tofulle ja Novalle.  Näitä pyritään tekemään nyt kuurina molemmille niin saa toistoja ja muistuteltua. 
  • Novalle myös maassa pysymistä, ja että kävelen 20-30m. Toistin maahan kesken matkaa tai kehuin ja odotin pitkään ennen kutsua. 
  • Sekä Novalle seurausta lenkin varrella.

Ti 21.9 sama varis (yön pakkasessa) ilman sukkaa, n. 4-5krt. Ekassa tuli ilman, sitten kävelin variksen ohi ja jatkoin matkaa ja toi. Muut toi hyvin. Jonkun sain käteenkin tai pyysin nostamaan. 

Siipidamilla luovutusta ja pitoa. 250g helpompi, kolmiosainen 800g korjasi otetta. Mutta luovutus kuitenkin toimi ja toi käteen. 

Gavan ja Tofun pesu. Gava kävi myös saunomassa (istuu alimmalla jakkaralla). 


Ke 22.9 sama varis yön ulkona ja sitten treeni. Oli hieno kuura aamu ja otin kamerankin mukaan. Kuvia  

Joten 3 noutoa kuvaten. Ilman sukkaa ja hyvin toi! Erityisherkkua kaikissa. Ja Tofun eka riistakuva. :) Pieni irvistys, kuonorypyssä :D 


Tämä viikko on poikkeuksellisesti ollut huiliviikkoa, ei yhtään arki-iltojen treenejä. Hyvää tekee joskus näinkin. :) Ja ehtii tehdä (jos jaksaa) kotiläksyjä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!