Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

4.10.2022

Mätsärissä näyttelytreeniä

Ti 4.10 Nova ja Tofu kävi treenaamassa Bisquitin mätsärissä, joissa oli 45min välein omat ryhmänsä ja pojat oli peräkkäisissä ryhmissä. Eläinten päivän kunniaksi kaikki sai sponsoreilta jotain.

Tofu 2,5v:lle teki hyvää vieraan koiran kanssa juokseminen, seisotuksessa häiriöt ja mikä tärkein niin käsittelytreenit. "Takapuolen kourimisella" edelleen nojaa itseä kohti, mutta palautui käsittelystä täysin ja söi. Kun viime vuonna vielä epäily jäi päälle. Kaverien kanssa tehdyt lyhyet käsittelytreenit tuoneet tulosta.
Punaisten kehässä saatiin Tofun kanssa ensimmäisenä lohdutuspalkintokassi. Ravasi juoksuissa hyvin, ekalla kierroksella kuikuili takana juoksevaa. Itselle neuvona katsoa eteenpäin. Seisoessa korvat välillä kääntyili tai muutti itse asentoa. Hyvä treeni!
 
Nova ja äiti kävivät myös kehässä, aluksi hieman hakemista miten Nova tottunut seisomista esitettävän. Mutta sitten muistui mieleen. Nova sai sinisen nauhan ja voitti sitten luokkansa!

Koirat kävi myös Kraniossa Marilla, Novalla ja Gavalla oli jumia vas takajalassa. Tofulla aika nopea juttu kannuskynnen/oikean takajalan luona. Novalla oli lavan jälkeen ranka vähän mutkalla n. 10cm matkalta. Ja jotain muuta pientä, sen hoitoon meni taas pisin aika. Viime kerrasta oli 1,5kk.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!