Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

24.10.2022

Tofun tottis ja haukkutreeni

La 22.10 tottis ja haukut Tali Tofulle treenit. Mukana Minna&bc Konsta, Sara&belgi Nästi, Erja&hoffi Zena, Veera&bc Ike. 

Seuraus ja paukut: leikkiä ensin. Sitten lihapullalla seurausta. Ekalla ampumisella pää vähän nytkähti, mutta pienesti. Tokalla ei reaktiota. 

Seuraus: tehtiin vielä lelun kanssa muutamia seurauspätkiä. Pysyi skarppina. Lelu kainalossa ja sitten oikeassa kädessä piilossa. Tehtiin n. 3-10m pätkää. Kertaakaan ei nuuskinut maata, kuten kuukausi sitten. Ja vire pysyi hyvänä. 

A-kiipeäminen: ensin loivempi ja sitten kisakorkeus. Tarvitsi käsiapua molempiin. Muutaman tuli ohi pienemmällä avulla. 

Hyppy: tehtiin n. 70cm ja sitten n. 80-85cm. Alussa matala, korotus ja lopuksi matalempi. Korkeammalla ekojen jälkeen alkoi vetää takajalkoja enemmän alle. Alussa myös muutaman, missä ojensi jalat niin joissakin takajalat heitti vähän liikaakin yli selkälinjan. 

Alussa kokeili myös juosta ohi, toista kertaa näin kahden palkan välissä juoksutusta. Sitten, kun ohituksesta ei saanut palkkaa niin ei mennyt enään ohi. 

Videot saatu messengerin kautta ja huonolaatuisia. Eteenmeno: laitoin Tofun kentän sivuun odottamaan ja vein tyynylelun. Sitten lähetin pidemmältä matkalta kuin viime ti. Juoksi hyvin, kun oli vähän apua siitä että näki osittain mun menon lelun kanssa. Ja tehtiin eteenmeno ilman suurempaa viivettä lelun viennistä. Juoksi suoraan ja tasaista vauhtia. 

-tauko


Haukut Sara maalimiehelle. Berran tyyny jalan alle. 

- haukun aloitus n. 3, 5, 10, 4. Ekoissa hyvä haukku ja ok kohta. Sitten lopuissa meinasi haukkua niin kohti kasvoja niin treenattiin vähän, että heti kun haukkui lelua, joka oli kauempana kasvoista niin sai palkan. Paikkaa ei olla niin harjoiteltu. Tehtiin muutamaa aloitus. Leikki ihan ok:sti ja keskittyminen säilyi ilmaisussa. Haukkui yhtäjaksoisesti. 

Itse pysyin paikallaan ja olin n. 8m päässä. Vikoissa tosin tulin ihan lähelle, pyysin Tofun korjaamaan lelulle ja täytyi sanoa "sano". 

Noin kuukauden sisään 7 treeniä, joista ainakin yhdet vain Nova/Tofu. Plus kotipiha tai muun ympäristön harkat. Tarviin treeniseuraa, että tulee lähdettyä varsinaisesti treenaamaan ja intoa siihen on onneksi hakuryhmäläisiltä löytynyt. :) 

(Nova jäi miehen kanssa kotiin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!