Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

4.8.2011

Hakutreenit Landbossa ja tokoilua Sirkuskentällä

Oltiin hakuilemassa Landbossa ti iltana Emmin & bc-tyttöjen, Lea & bc Zero, Claudia & pyrtsi Flamma sekä katsojana Loviisa.

Ruutin treeni sisältä 5 pistoa. Ekat oli lähempänä n. 30m. Ekalle lähti oikomaan kalliolle, kun lähetin kallion alareunaa eteni hyvin. Haukkui näissä molemmissa kuuluvasti, mutta peruutti ja sai palkan kun tuli lähelle/ oli hetken oikeassa kohtaa. 3 pisto oli aika pitkällä ja Ruu lähti vinoon yhtäpolkua = meidän keskilinja, joka kaartui. Ei totellut tulla takaisin ja palasi kaartaen aluetta takaspäin ja ukko löytyi. 4 pisto oli tiheeseen kuusimetsään, mihin ei ollut kauheasti näkyvyyttä miten koira juoksee. Ruu oli tullut aika suoraan ja nyt haukku pätki enemmän ja oli kiertänyt ympäri Emmiä.  Vikasta sai ehkä hajua kun tultiin keskilinjalle ja piilo oli ylämäessä kallion lohkojen välissä, umpparin tapainen. Ruu alkoi haukkua ihan hyvin, ehkä pari katkosta. Ruuti tööttäili autossa Stepin vuoron aikana, väliverkko ei ole nyt paikalla ja oli tullut kuskin paikalle haukkumaan. Etulasi oli kuonon jäljissä ja taustapeili vinossa. :D

- itse liiku eteenpäin aina lähetyksen jälkeen!
- koira remmiin ja saa suurimman osan matkasta mennä alkuun, ei tarvitse olla käskyn alla. Jos haluaa lopussa voi ottaa irti ja pitää käskyn alla keskilinjalle mennessä.
- välineet laitetaan jo autolla päälle, ei keskilinjalla
- palkkausta siitä että haukkuu paikallaan

Otettiin meille tallaajille vielä ilmaisutreenit. Ruutille kolme kertaa haukut, meinasi lähteä taas peruuttamaan, kun korjasi lähemmäksi sai lelun. Pitää tehdä näitä ihan yksittäisenä.

Loppuun ammuttiin vielä, Ruu lysähti maahan kun kuuli ekan, ammuttiin 4. Söi namia ja otettiin naksun kanssa loppuun seurausta ja kerkesi ärähtämään Zerolle. Palautui taas jossain 10min.

: . : . : . : . : . : . : . : . : . : . : . : . : . :

Tokotreenit Sirkuskentällä ke iltana

Ruuti pääsi treenaamaan pitkästä aikaa. Kiitos seurasta Tia & Keiko, Sonja & bc-tytöt sekä uusi tuttavuus Marjo, bc Otto & rotikka Salli.

paikalla istuminen: 4m jaettuna noin 1,5min ja vähän pidempään pätkään. Välissä palkkaus. Ei mennyt maahan.

seurausta tarjoamisena, vähän hidasta ja käännöksiä myös. Liikkeestä istuminen hyvä.

Ruutu: hyvät toistot ja myös tarjoamisena "vääristä paikoista" sisään.

metsku: ekat kaksi kertaa vähän pyöritteli nostossa. Kolmas oli jo nopea ja vauhtina loppu. Tauon jälkeen taas ällöttävä ottaa suuhun.

kaukot: jankattiin vähän m-s tekniikkaa. Pyysin antamaan tassua, tai se itse tarjosi sitä. :D Ja niin että asennossa piti pysyä.

tunnari: lelun noudon jälkeen, joka nosti kierrokset. Vähän inisi hiljaa kun vei kapuloita. Ympyrästä nuuski hyvin ja nuuskasi eka omaa, tarkisti muut ja toi oman. Vähän vinoon eteen. Mutta taon jälkeen ja vireellä! 92-1=91  (sai aika kasan kirjoituksia hakea tätä :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!