Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

18.8.2011

Haukkuja ja tokoa

Ollaan nyt kahdella lenkillä treenattu ilmaisuja. Alkuun lähti kokoajan peruuttamaan, nyt pysyy paikallaan noin metrin päässä. Ainakin parin haukun verran, pidempään en ole haukuttanut. Tänään tehtiin myös niin että olin puun kannolla noin 80cm korkeudessa, haukkui hyvin lähellä. Kivenpäällä n. 1,2m korkeudessa tuli ensin sinne haukkumaan ja kun en päästänyt niin lähti ensin kauas haukkumaan. Pari toistoa palkaten että haukkui lähellä.

Tokoa Sonjan ja bc tyttöjen kanssa lähikentällä Kuninkaisissa

Ruutille tein pateen kanssa suunnitellun treenin (mulle plussaa).

tunnari: rivissä ja tarkasteli vähän muita kunnes toi oman. 88-1=87
metsku: nappasi suht nopeasti, kun edessä piti pitää suussa tiputti kun kapula valui suussa (koska sitä ei voi puristaa). Tehtiin pari korjausta ja sitten onnistui. Eli metskua pidemmällä ajalla pitäminen edessä.
ruutu: ilman nauhoja ja vähän peitetty läpinäkyvä alusta ruudussa. oli vähän hakemassa reunaan kunnes huomasi ruudussa alustan. Voitaisiin ruuduissa joissa ei ole nauhoja tehdä muutama kertaa alustan kanssa että tulisi se oikea kohta. Loppukävelystä tultiin seuraamaan suoraan sivulle (ei siis joutunut juosta seläntakaa) tässä vähän juoksu metrin edelle ja jarrutti seuraamaan. Näitä voi treenata tolpan kierroilla. Ruu on osannut hienomminkin.
seuraus: vähän edistystä aluksi, pysähdykset nopeita. Sivuaskelissa ja peruutuksissa ja liikkeelle lähdöissä helposti ininää. Hidas hyvä. Juoksusta käyntiin pomppasi eteen. Hyvät käännökset. Eli se ääntely ja aluksi vähän edistystä.

Koitettiin sitten takapalkalla pallon kanssa niin että saataisiin patoamalla ääntelyä pois. Alkuun sanotaan takapalkan nimi, meillä palkka kun viedään pallo. Ja sitten aluksi vain sivulla hiljaa olo, sitten askel seurausta hiljaa jne. Testattiin ja sivulla oli hiljaa. Sekä yhdellä askeleella onnistui. Näitä pitää siis tehdä ja koittaa loppujen lopuksi saada se kisaloppu palkaksi, näkyviin kassin luokse, kuten treeneissäkin.

Kaukot koitetaan ottaa ruuan yhteydessä treeniin.

Hui, saatiin koepaikka 10.9 Helsinkiin, mennään sinne taas koittamaan voittajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!