Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

6.8.2011

Hakutreenit Korson nurkilla 2 ja kuvia

Oltiin Emmin ja Lean kanssa treenailemassa hakua, neljäskin katsoja piti tulla muttei tullutkaan. Saatiin hyvä tasainen ja hyvällä näkyvyydellä omaava maasto, missä oltiin viikko, pari sitten.

Ruutille koitettiin etukulmasta kääntymistä, laatikkomallia. Ruuti juoksi ekalla vähän oikoen polkua pitkin, mutta mielestäni kuusen ohi, missä ukko oli. Ja meni melkein 2 piilolle asti, ennen kuin suostui tulla takaisin. Menin lähemmäksi ja lähetin etukulmaan, nyt meni sen hyvin ja vähän yli alueeltakin suht läheltä tieltä ja takas tullessa sai hajun ja koukkasi takaisin. Tokalla kertaa juoksi noin 15m päästä piilosta. Ehdin jo ajatella ettei se ukko nyt löydy. Oli hyvin maastoutunut verkon kanssa.

Toiseen etukulmaan lähti taas maaston mukaan, vähän kaartamaan poispäin kulkusuunnasta. Juoksi isolla kaarella alueen ja kutsuin sen takaisin. Seuraavalla kerralla meni vähän suoremmin ja ukko löytyi.

Kolmas pisto oli kun maasto alkoi laskea, Ruuti juoksi kahdesti tosi läheltä ja vasta tokalla kertaa kun tuli "masentuneena" hiljempaa laukkaa takaisin sai hajun. Ukko oli taas hyvin naamioitunut suht näkyvään maastoon.

Neljäs oli onneksi paras ja suora pisto, mm oli kuusen takana.

- pistoihin suoruutta, suoria lähetyksiä ja ehkä vähän lyhyemmistäkin matkoista
- ukot selvästi piilossa, nyt meni nenä niin kiinni tai sitten etsii myös silmillä..
- haukuista palkattiin kun oli lähellä, sai haukkua jonkin verran ennen kuin oli lähellä, treenaa tätä kotona
- patee-palkka piiloille ja loppuun lelu

Aika epäonnistuneet treenit, jouduin korjaamaan pistoja, eikä ukot meinannut löytyä, nenä ei ollut auki. Lisäksi lähtee vähän oikomaan piston lopulla.

Loppuun vielä ilmaisutreeni, neljä eri haukutusta. Lähtee peruuttamaan ja on tosi vähän aikaa oikeassa kohtaa.

Kuvia eiliseltä:

Leikin osassa kuusien varjossa salamalla. Ruuti on tuskastuttava kun se valkoinen palaa niin helposti tai muuten kuvasta tulee niin synkkä.


Ruuti valitsi vaatimattomimman 2m kepin






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!