Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

7.8.2011

Fisuilemassa

Käytiin siis Nooran ja Fisun kanssa pitkästä aikaa tokoilemassa ja lenkillä. Käveltiin vanhempien luota ja Rasmuskin pääsi mukaan.

paik. istuminen: 1,5-2min laskin päässä että jäi 20s vajaaksi, en tiedä oliko mun sekuntit liian pitkiä. Ruuti istui hienosti! Välillä katseli Fisua, mutta pysyi istumassa tälläkin treenillä. Rasmuskin istui hyvin. Fisu otti sen sijaan paikka makuun.

Rasmuksen kanssa:

Ruutu: kerran palkka merkistä meni hyvin, eikä nuuskinut. Ruudussa vähän laidassa ja palkkailin kun meni keskemmäksi. Ruutilla oli aika samat ongelmat, molemmat tarjosi vasenta laitaa ja merkkejäkin. Ei ollut nauhoja.

ohjattu: sujui myöskin hyvin. Tehtiin oikea ja haki kapulan takakautta, merkkikin oli aika suora.

Ruutin kanssa:

seuraus: naksuttelin kun oli hiljaa, muistin tehdä askelvaihdoksia ja nopeuden muutoksia. Hidasta pitää treenata, se koettelee sen kärsivällisyyttä. Sivuaskelissa oli aika hiljaa, peruutuksessa päästi osalla äänen.

ruutu: (Ruuti oli jo treenien alussa hengannut ruudun reunassa kun juteltiin) Voi-ruutuna. Meni ihan hyvin ja jarrutti oikeilla kohdilla, haki vain reunaa ja vähän kävi keskikohdan lähellä. Tehtiin sitten lyhyellä matkalla naksun kanssa, keskikohdan palkkauksia.

ohjattu: Tehtiin ensin vasen, ruu tuijotti vain sitä kapulaa kun olin käskyttämässä merkille. Muistutin virittelyn ja  meni nyt hyvin merkille. Hyvin vasemmalle. Sitten vielä oikea niin että keskimmäisenä oli oikea ohjatun kapula (ekalla oli tav. noutokapula). Sekin oli hieno. Vääriä ei nää ehkä niin hyvin nurtsista.. Tai sitten Ruu lunttasi Rasmukselta mallia. :D

metsku: kaivelin lelua taskusta ja pysähtyi ja katsoi. Sitten lähti reippaasti kapulalle ja nappasi sen nopeasti ja palkkasin vauhdista. Nyt ei ällötellyt.

kaukot: s-m ei sujunut taas, lösähti alkuun vain suoraan maahan. Lisäksi hinkattiin seisomisia. Pari hyvää s-i:tä.

tunnari: ensin otettiin narupallon nouto, narulelu oli Ruun mielestä tosi kiva pitkästä aikaa. Kapulat ei kauheasti näkynyt nurtsista, Ruu meni hyvin sinne ja sattui omalle eka ja toi sen. JES! Seuraava aste voisi olla tunnari pateen kiihdyttämänä. 91-1=90

Ruuti tunnisti heti Fisun kun se tuli. Se tykkää niin sen pentukavereista ja ihan selvästi muistaa ne. Se yritti läpsiä tassulla ja "rapsuttaa sillä", muttei Fisu innostunut siitä. Rasmuksen kanssa se juoksi pikku pätkän, Rasmus oli vähän kohteliaampi herrasmies.
Rasmus teki lenkillä katoamisen kun mentiin autolta metsään (onneksi ei autoteitä vieressä). niin se ei kai sitä huomannut kun huomattiin jonkun matkaa kuljettua, ettei Rasmus ole mukana. Se oli palannut toko nurtsille ja käveli siellä sen viereistä hiekkatietä. Huusin kokoajan metsässä, muttei se tainnut sitä sitten kuulla.. Nurtsi oli noin urheilukentän etäisyydellä autosta.


Ruutin pokausyritykset ei tehonneet

2 kommenttia:

  1. Kiitti treeni- ja lenkkiseurasta (ja hauskasta blogiotsikosta :D )!
    Mä nappaan blogiin ton kuvan Fisusta. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!