Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

22.8.2011

Aksaa Minnan & Kitan kanssaSatuttiin samaan aikaan kentälle uudehkojen seuralaisten Minnan & Kita belgin kanssa. Tehtiin sitten vuorotellen, kätevästi eilistä kisarataa. Sain pitkästä aikaa videoitua ohjausta, hyvä niin näki mitä tuli tehtyä.

- Lähdössä pysyi aika kivasti ja kerran jouduin käskeä takaisin istumaan ja se istui! Ruuti ei koskaan yleensä kuuntele sitä.
- Alkuun otin niistomaisesti hypyn yli, siitä oli tarkoitus tehdä niistosokkari, mutta R menikin takaaleikkauksena, josta sain ohjattua. Kerkesi ennen putkesta ja pyörähti siinä. Puomilla mun rytmitys oli huono ja siinä tehtiin toistoja, että saatiin paremmin tulemaan alas. Kyllähän se aina noissakin koski. Tehtiin toisella kertaa avustajan palkkauksella.
- Ennen A:ta kuviossa piti taas ottaa tarkasti jos meinasin pyörittää koska muuten se menee takaaleikkauksen (joka tosin sopi myös rataan). A:lla koski, mutta n. 10cm niin tehtiin sitten bumpin kanssa kahdesti ja sitten kerran ilman.
- loppu pätkä sujui hyvin. jollain kertaa oli vähän osunut muurin palikkaan ja kerran korjasin riman kun lähdettiin siltä. Itse sekoilin vaan käskyissä ja kerran kepeille rytmitin väärin niin tuli sen takia aikasemmin pois.

Lisäksi treenattiin tokalla kertaa, kuten muutamia aiemmistakin sitten niistosokkaria uusiksi. Siinä pitää ottaa tosi tiukasti ja näyttää varmaan ajoissa se vetävä käsi, koska jos kerkee nähdä vain hypylle heittävän käden ponnistaessa tekee takaaleikkauksen. Ehkä molemmat kädet tai sitten käskytys myös tukemaan ja ajoissa napata  sen yli.

- niistosokkari, tarkka kääntö
- takaakierto putkesta
- puomi oma rytmitys & sivuttais etäisyys
- A:n käännökset

Video (pätkitty osia treenistä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!