Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

1.8.2011

Hakutreenit Korson nurkilla

Treenailtiin su iltana Fiian nimenhuutoporukan treeneissä hakua Vanhan Tuusulantien varrella Korson risteyksessä. Metsä oli havumetsää hyvällä näkyvyydellä. Ruutin pistot vähän oikoi maaston mukaan ja niin juoksi välillä mm:n ohi ja yhdellä kertaa taas kun mm oli vähän alamäessä lähti takaspäin maastoa..

Ei mennyt ihan nappiin treenit. Haukkuja otettiin 5-10 haukkui kuuluvasti, nyt ei niissä ongelmaa. Ainut mikä niin meinaa vähän peruuttaa liikaakin, palkka vain kun on metrin päässä! 

Lisäksi kysyin keskilinjalle kävelyyn, kun se on aika kauheaa ja Ruu kävi nytkin nostamassa jalkaa tai sitten saan käskeä sitä kokoajan lähelle. Niin otan sen jatkossa remmiin ja vaadin "arkiseurauksen", että kävelee lähellä ja kun se alkaa sujua niin sitten vasta irti. Voin korjata remmillä jos ei pysy nätisti tai pysähtyä. Tehtiin pallo palkoilla noi 4 pistoa ja vikalla annettiin patee kun tulin luokse ja otettiin valjat ja Ruu sai leikkiä vielä. Muut kauhisteli sen pinkaisuja pallon perään. Muut oli vähän rauhallisempia liikkeiltään, ei tollaisia pallohulluja. :D

Lisäksi myös mm: voisi vapauttaa koiran, käskyllä ja passivoitumalla niin aina ei tarvitsi hakea koiraa. Koska ne takaisin kulkemiset on vaikeita.

- pistoihin suoruutta
- lisää haukkuja sarjaan
- palkka haukuista, kun haukkuu metrin päässä
- remmissä keskilinjalle
+ menee hyvin syvälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!