Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

27.4.2013

Rasmuksen tokokoe Inkoo

Rasmuksen kanssa tokokoe Inkoossa ja tuomarina oli Riitta Räsänen. Vanhemmat lähti myös mukaan + Ruuti ja hoitokoira Ronja. Liikkeet oli kahdessa osassa ja paikkamakuut vikana.

1 kehä:
Zeta: 8, aluksi vähän huono seuraus ja hidas maahan, seiso ja istuminen, missä istu vinoon.

Ohjattu 8: en kerenny viritellä, vasen. Merkille vähän hitaasti, hyvä haku ja vauhti kasvaa kun tuo kapulan. Väljä eteentulo.

Kaukot 0: hyvin alku, vähän hitaasti maahan. Hyvät siirrot muuten, mutta lopussa seisoi, käskin istumaan ja meni maahan, käskin istumaan, muttei totellut. Katsoin sääntöjä niin:

"Jos koira jättää suorittamatta yhden kuudesta asennonvaihdosta, korkein mahdollinen arvosana on 7. Jos koira kuitenkin jättää yhden asennonvaihdon väliin ja vaihtaa suoraan seuraavaan asentoon, liikesuoritus hylätään."

Metallihyppy 9: ihan mini inahdus, ei ees kiljasu tai selvä vinkaisu. Vähän väljä eteentulo.


2 kehä:
Seuraus 7,5: aika väljää, muuten hyvää. Heilutin rampen puolen kättä, äiti oli verrannut maajoukkuekisaajaan niin se ei heiluttanut.

Luoksetulo 7:
Ras meni maahan kun huusin seis. Muuten ok.

Ruutu 8,5:
Merkki vähän hidas, kuitenkin vähän parempi vauhti kuin ohjatussa. Hyvä ruudun paikka. Seuraamaan pikkulenkillä. Lisää vauhtia tuomari kaipas.

Tunnari 10:
Ympyrä, toi heti oman kun haistoi sen. Jee :)

Paikalla istuminen 0: ras vähän katteli muuaalle ja toinen tassu edempänä. Kerkesin piiloon ja ras oli noussut seisomaan ja nuoli maata.

Paikka makuu 9,5:
Hidas maahanmeno. Nää on aina kisoissa, kun treeneissä tekee ne niin nopeasti.

Yhteensä 3-tulos 208,50p

Hyvin 2 vuoden taon jälkeen ja muutamat treenit kentillä. Rasmus oli vähän laiskempi kuin treeneissä missä se on tehnyt super nopeita maahanmenoja yms. Vähän se vire lässähtää kisatilanteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!