Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

6.4.2013

Tokoa Kannelmäessä med Shanti & aussiet + kuvia

Treffattiin Shantin kanssa Kannelmäessä ja lenkkeiltiin tokoilemaan ja kierrettiin vielä pidempää reittiä asemalle. Kuten joskus olen maininnut, Ruuti inhoaa nykyisin junia, ja jouduttiin menemään kahdella junalla Kilosta. Heti alkuun junassa kuului kaksi pamahdusta, joita Ruuti pelkää. Takaisin tulo sujui kuitenkin jo mallikkaammin. Silloin ekassa junassa oli kaksi isompaa koiraa, kai narttuja, kun ne oli lähdössä päästi nuuskimaan, mutta kun kaksi tunki siihen, Ruutia alkoi ärsyttää ja alkoi irvistelemään. :D

Leikkipuistoinen kenttä oli hyvällä alulla sulamassa, niin päädyttiin Purinan parkkikselle. Otin kamerankin, mutta en sitten katsonut linssiä niin siinä oli jonkin verran likaa ja alkuun asetukset oli vähän pielessä niin kuvista tuli liian valoisia.. Mutta sitten Ruutin treeniin..

seuraus: otin heti alkuun, koska se on aina ongelma silloin. Meinas aluksi päästää ääntäkin ja huomauttelin. Loppua kohden parempaan, pari juoksua huonoa. Ja paristi sain puuttua väljään seuraamiseen. Ilman virettelyjä ja muita aloitettiin.

ohjattu: merkillä huomasi, että kun odotti liikkurin käskyä, Ruuti meinas lähteä jo kapuloille. Palkattiin siis viiveellä merkillä seisomista. Vasemmalle kun lähetin, meinas eka mennä keskimmäiselle, pysäytin ja sain korjattua. Sitten uusiksi, nyt hyvä. Kerran vielä oikea ja sekin tuli hyvin.

luoksetulo: niin, että koitin salaa tiputtaa ja niin, että Shanti tiputti. Seisomisen stoppia, eri kohdissa matkaa. Oli ihan hyviä. Pitäis ehkä videoida niin näkis ehkä paremmin eroja..

tunnari: hienosti haki, vire olikin matala eikä mitään suun aukomista väärien päällä.
Tunnarilaskuri 96-1=95 (muistin laittaa tämänkin ja kävin läpi aiemmat treenit, aika soupaa huopaa, jos on aukonut suuta väärän päällä siitä välillä puolikas vähennys)

metsku: haki aika hitaasti ja onks pakko meiningillä. Tehtiin sitten vauhtinoutoja ja yksi sivulle. Ruuti oli sitä mieltä, että sivussa olevan merkin kautta piti kiertää..

Kuvat 


tiivistä :D


Missä Ruuti? Iloisena vingutteli leluaan
Röyhkeä pieni otus! :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!