Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

29.6.2014

Sadetokot med R&G = Ruuti&Gabbana

Tihkusateeseen (vähän hiljeni) mentiin treenaamaan ja Heinin ja poika-bc kolmikon kanssa. KUVIA treeneistä. Viimeksikin sovittiiin sadepäivälle vahingossa treenit.

Näin nätisti odottivat, kun otin kolmikosta kuvia.

Ennen

Jälkeen

Ruuti sai tehdä luoksetulon läpijuoksulla. Hyvä vauhti ja namipalkka. 
Seurausta: alkuun vähän edisti ja painoi. Palkkasin välillä käännöksestä, pysähdyksestä ja sivuaskeleista. Pallolla ja ihan lyhyttä pätkää. 

Gavalle leikkimistä taistellen. Irrotus aina vietin laskulla, että otin pannasta kiinni. Kerran luoksetulo, että Heini kameramies piti pannasta ja menin 15m päähän. Gava, tänne käskyllä tuli hienosti.



Paikallaan istumista ja odottamista tehtiin 2m matkalta. Kun lelu oli mulla. Laitoin sen käsiin nyrkkiin ja vähän alemmas ja istu. Voisin varmaan kohta jättää käsiapua pois.. (Lenkiltä tullessa oon nykyään sanonut istu ja odottanut, välillä aika äkkiä istuu.) Mun odota käsikin on aika turha, välillä se on hypännyt sitä kohden.
Nyt pentu odotti sadekelissä hiljaa kassin luona, yleensä se on haukahtanutkin. Huusin kehuja, kun istui tai makasi. Onneksi oli takki mukana ja loppuajan sai olla sylissä, kun lopetin Lieskan kuvaamisen.

Istu

Odota

Tänne

Taitava


Tiedättekö mitä tarkoittaa, jos pentu on aamun ja päivän tosi unelias?
- Että se jaksaa riehua illalla pitkään ja käydä hermoille. Nyt kävin vähän komentamassa rauhoittumaan, kun alkoi mennä liian hervottomaksi ja loppua ei näkynyt (nyt lähti nukkumaan). Kun käskee rauhoittumaan, meinaa purra käsiä ja nousta kokoajan ylös.

Tässä muuten Gavan emä (Ravlundha Hedwig):
ja isä (Thrud): 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!