Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

26.10.2014

Gava 7kk, hallitreenit sis.video ja villatakki

Gava eilen 7kk!
Korkeus 50cm
Paino 11,3kg.

Gavasta oli niin ällöttävää, kun seisotukseen asettelin takajalat. :D Miksi ei voi istua. Alkuun se seisoo silloin ihan kyyryssä. Parhaiten toimi, kun sai leikkiä. Asettelin ja hetken päästä sai taas lelun. Jne. Ei tajunnut vain tuijottaa lelua lipaston päältä. Sille on ollut pienestä lähtien niin inhottavaa toi asettelu. Ruuti ja Rasmus ei reagoi siihen mitenkään.


AGILITY & TOKO HALLILLA

Käytiin la hallitreenailemassa Sporttiksella. Ruuti kettu kävi kivassa paskaläjässä kierimässä niin ei kiinnostanut tehdä sen kanssa mitään. Gava piti välillä hetken remmitauon. Päätin opettaa ekaa kertaa pussia ja rengasta kerran esteet oli hyvin esillä. 

Pussia niin että lelu remmissä kiinni pussin sisään. Alkuun kangas nostettuna ja sain tarjota (ei ollut avustajaa) juosta sisälle. Sitten odottamaan ja kutsuttuna pussiin. Lähetettynä pussiin (lelu pussissa) ja lelu kädessä lähetys. Näissä kahdessa kangas maassa eikä ongelmaa! Kerran toista treeniä aloitellessa Gava ehti käydä tekemässä pussin itsekseen. :D

Rengasta tarjoamisen kautta. Aluksi kosketus ok. Sitten menikin läpi. Aluksi tallasi renkaan päälle. Palkkasin mistä suunnasta tahansa meni renkaan läpi. Myöhemmin sitten tiukentaa kriteeriä. Rengas oli niin maassa, kun sen sai laitettua hajoava sellainen. 

Luoksetulon maahan nameja heitellen 2-3 ja sitten namiin tulo ja maahan. Tarkoitus, että maahanmeno suuntautuu eteen eikä mene hissinä maahan. 3/4 toistoa hyviä. Namit voisi näkyä vähän paremmin ja muutenkin isot namit oli taskusta lähes loppu. Toivottavasti mun ohjaus oli oikein..

Putki putki hyppy: Takaperin ketjutin. Joka kerta irtosi hienosti ja muisti mutkaputken jälkeen juosta lelulle. Halusin jättää tällaiseen kivaan juoksimis + lelu tehtävään.

Tässä lähes koko Gavan treeni 
(pussissa pari toistoa ennen kuin tajusin kuvata):

Huh tämän videon kanssa on tapeltu ehkä 5-10 kerta onnistui ladata! 
Koitin lyhentääkin sitä ja käytin kahta eri sovellusta. 
Olin jo lataamassa samaa kaapelilla koneelle, mutta kännykän sammuttaminen auttoi. 

KÄSITYÖ

Oon himoinnut villakangastakkia ja päätin tehdä sellaisen itse. Löytyi palakangasta, joka on edullisempaa kuin metrikangas. Koko pala maksoi 12e ja sitä jäi vielä kolmasosa. Tein takkiin tupla villakankaalla, vatsapalassa villa + einstex ja reiluilla mitoilla. Taluttimelle aukko. Heijastimet kauluksessa ja vatsapalassa kolmessa kohtaa. Nyt ne pakkaset lähtikin hetkeksi karkuun.


RAS & GAVA
Rasmus ja Gava leikki tänään yhdessä vinkulelulla. Toinen kerta, kun Rasmus on itse aktiivinen. Ennen Gava taas sai tyrkyttää lelua eikä Rasmus huolinut. Video pätkä. Porukoilla Gava esittää aika adhd puolta, mutta kotona se on niin ihanan rauhallinen. 2 kommenttia:

  1. Apua vähänks ihana Gava tuossa pussissa, ihan innoissaan pieni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gava varmaan ajatteli, että tää on joku älykkyystehtävä etsi piiloon mennyt lelu. Naurattaa aina katsoa sen iloista loikkimista. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!