Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

27.5.2017

3xhyl jatkuu

Lauantaina jatkettiin agilitykisoja, ei suurempia tuloksia ei mutta läheltä piti kävi taas.

I-hahin hiekkakentällä oli aika kevyet puiset rimat ja 1705272588NGN21070napsittiin niitä useampi alas, vaikeita linjoja. Hylky napattiin taas, kun koira ehti kepeiltä valita ekan putken pään (mä kun pidin riskinä toisella puolen olevaa hyppyä..). Hyl.

Toinen rata oli agilityrataa. Tämä näytti kivalta, mutta aika katastrofia oli meno. Alussa en saanut hypyltä käännettyä (kun tyhmänä jätin vastakäännöksen tekemättä), kielto. Muurin valssi onnistui. Persjättö putken jälkeen. Mutta pituudelle putkesta niin lujaa, että pujahti seuraavan hypyn ohi. Puomi ok. Seuraavalla hypyllä käännöksessä tuli nenälleen. Kepeiltä takaakiertoon hyvin. Keinulta lähti ilman lupaa? Hyl ja kamala rata. Ei saanut palkkaa ja tiukemman kurin alle joutui tollainen joka ei kuuntele mitään ja menee räkäposkella.

Kolmas agirata oli kiva, alun kaksi takaakiertoa jännitti. Paras keinu ja ehdin hyvin kiertoon laittamaan. Tällä radalla vain yksi väärä putken pää, tultiin mutkaputki, käännös muurilla, pituus ja putkeen. Jäin muurille kääntämään, olin pituudella jäljessä ja ehti lukita mun puolen putken päädyn. Mietinkin tutustumisessa miksi, jotkut suunnitteli ohjata toista puolta. Käännös venähti muurilla ja tuli väärä linja. Muuten tosi hyvä rata, sujuvaa ja otettiin selkeät kontaktit. Seisotinkin niissä hetken. Hyl. Aikaan 39,82s, ihanne 47s.

Tyytyväinen saa olla, että molempina päivinä toimi kepit. Rimoja tuli vain ekoilla radoilla, pohja uusi? Ekan radan jälkeen, menin tekemään niistoja hypylle häiriöllä. Kerran niissä rima, muut piti ylhäällä. Video on vain ekasta hirveästä räpellyksestä. Vikasta radasta jäi hyvä fiilis ja se on pienestä kiinni, jos itse tekee vääriä päätöksiä ohjaukseen tai joku käännös venähtää. Tänään en omalla ohjauksella sentään blokannut esteitä. Ja periaatteessa 3/6 rataa oli pienestä kiinni vaikka ne hylkyinä näkyykin. Gavan kanssa ratatreenit on minimissä. Pisimmät meidän suoritukset onkin vain kisaradoilla..

Ruutin puolisisko erkkarissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!