Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

20.5.2017

Kujatreenit ja jäkäläkuvia

AGILITY
Torstaina agilitykentällä Gavan ja Novan kanssaGavalle
- kepit: sama kohta kuin radalla. Ekalla verkko ekassa välissä ja kahden esteen takaa? Sujui hyvin. Toisessa (ilman verkkoa) neljä estettä ennen ja olin vähän jäljessä niin juoksi kepeille väärältä puolelta. Kolmas onnistui ilman verkkoa ja kahden esteen jälkeen. Huomaa, että vire ja vauhti on eri jos ottaa jotain ratapätkää alle.
- käännöstreeni: tehtiin sama kuin lepakkoradalla. Nyt sujui niin hyvin ettei karannut kertaakaan seläntaakse jos ohjasin hyvin. Kerran olin myöhässä ja rima tippui koska tein ohjauksen riman päälle.
Novan kanssa
- kuja noin 20cm ja ohjurit. Joutui vähän pujotella. Ekalla hyvin. Sitten tuli häsellystä ja hyppi ohjureita. Toisesta päädystä piti leventää. Ihan super vaikeata saada noi suoraan linjaan! Yhden korjaa niin toinen menee huonoksi.
-> enemmän itse vasemmalla puolella (ei seurauspuoli)
- "kolmio"hyppykuvio viikon radasta:
tässä ekalla kertaa sain 9 hypyn ohi, lähdin jo kääntymään. Novalla ei ollut nyt ongelmaa ekassa viistohypyssä. Ja alkoi hakea paremmin ton 9 hypyn. Kolme hyppyä mentiin loogisesti ja sitten takaa. Kierto sujui ainakin toisella kerralla. Kivasti lähti tekemään tota vaikka ekat toistot itse mokailin, kun oletin liikaa. Niin vaikea ohjata mölliä ja hitaampaa. Rimat oli nyt medinä.
- kuja 20-30cm. Kuja oli vähän leveämpi ja edelleen ohjureilla. Nyt laukkasi suoraan läpi. Tehtiin mun kouluttamisen jälkeen ja appari oli palkkaamassa. Suht hyvin sujui. Vaikeissa kulmissa vielä työn sarkaa.

AGILITY
Perjantaina 2x2 kepit, 2 paria eli 4 keppiä Novalle.
Porukoiden pihassa. Näissä 5-10cm kuja. Teki laukalla ja hyvin eri kulmia! Eri varmuudelle tutussa paikkaa. Kohta ne saa suoraksikin.

KUVIA
Viime viikonloppuna kuvailin kolmikkoa Vihdintien varressa olevassa metsässä. Tässä muutamia otoksia. :)
- kuvat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!