Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

27.5.2017

Ulkoasun kesäisempään ja 3xhyl, läheltä piti!

Uutta ulkoasua hempeällä teemalla :)AGILITYKISAT

Hurviteltiin 4kk tauon jälkeen Gavan kanssa Kirkkonummen agilityn iltakisoissa. Saldona 3xhyl, joista kaksi viimeistä oli niin läheltä piti. Ohjaajan piikkiin molemmat, joka valssaa suoritettavan esteen eteen!

Ekalla radalla tuli takaakierrosta rima alas. Puomilla en vaihtanutkaan puolta ja ohjaussuunnitelmat muuttui. Sortui sitten kohtaan mihin olisi pitänyt valssata eikä tehdä vetoa ja G haki mun ohjauksen mukaisestikin kepeille, jotka oli pari metriä hypyn takana. Oli varmaan myöhässä mun vetokin ja ohjaus eli hyl, loppu ok mutta takaaleikkaus A:lle oli aika kökkö (sekin suunnitelman muutos).

Tokalla radalla (videoselvittiin kaikki vaikeat kohdat ja sitten keinulle päätin vassata ja huomasinkin, että olin ihan koiran linjalla. Muutenkin olin katsonut kulmaa, että jos koira kääntyy tiukasti ja ohjaus tulee myöhässä sinne tullaan viistosti. Niin kävikin ja Gava hyppäsi keskeltä pois, kun tuli niin huonossa linjassa. Korjasi heti takaisin itsensä, mietin itsekin miten toimia ja hylly siitä tuli, kun meni keinua takaisin päin. Mietin vähän, kun keinulta tultiin ilman lupaa pois mutta jatkettiin sitten loppuun. Kepeiltä piti taas vähän tönäistä pituudelle niin epäilin mennä toista puolta..


Kolmas rata (video) oli hyppäri ulkona. Tämä oli helpoin näistä ja toisaalta vauhdikkain. Gava haukkui ja meni lujaa, koitin ohjata rauhallisesti ja liikkua suht tasaisesti. Yhdestä putkesta tuli hypylle huonossa linjassa, päätin odottaa, että laskeutuu sieltä kunnes lähetän putkeen musta pois päin. En ehtinyt pituutta ennen valssiin, takaaleikkaus toimi myös. Ajattelin hakea putken läheltä kepeille, mutta peitin kepit ja Gava näki vain muurin, mihin ehti lähteä tullessa satalasissa. Loppu oli ok, mutta tokavikalla esteellä olin huolimaton hyllyn takia ja jäi vähän seläntaakse ja tuli hypyn ohi.

Kiitos seuralaiselle Sannalle kuvaamisesta ja muillekin kisaseurasta. Onneksi tosi pienet kisat! Huomenna jatkuu! Intersportista löytyi 39e näppärä liivi, oikeaa kokoa ei ollut, mutta XL:ään mahtuu hyvin tavaraa taskuihin. :D Oho selfiekuvista jäi mun pää, mutta Gavan pää on tilalla. ;)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!