Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
ja TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

15.8.2017

Nova Tollershowssa

Sunnuntaina matkattiin äitin ja Novan kanssa Orimattilaan Tollershowhun eli novascotiannoutajien erikoisnäyttelyyn. Äiti oli välissä käynyt yhdessä mätsärissä. Seisominen sujui jo vähän helpommin kuin aiemmin. Toki kokeneet esittäjät saa sen näyttämään helpolta. Äitille kaikki creditit Novan opettamisesta, en ole itse ehtinyt/muistanut nyt opettaa. Sovittiin, että esitän sen.

KUVAT

Nova oli avoimissa uroksissa toiseksi vikana, 16 urosta. Ryhmäkehä meni ihan hyvin, juoksut sujui ja seisominen. Nova ei ota häiriötä muista koirista. Koitin innostaa ja myös kehua, että häntä heiluisi. Edessä oleva koira pysähteli ja juoksi hitaampaa.
Yksilökehässä katsottiin ensin liikkeet, sitten seisotusta. Kuvista katsottuna olisi kyllä kehittämistä vielä miltä koiran esittäminen näyttää ja jos joutuu paljon korjailemaan. Monilla oli myös tollerin kanssa mustaan, josta se toki erottuu hyvin. Ryhdikkäinä ja iloisina. Täytyisi mennä juniohandlereiden oppiin. :D Koiran parhaat puolet pitäisi osata näyttää ja kuvissakin näyttää hyvältä. Pelkästään seisotuskuvia ottaessa näki kyllä mikä oli hyvännäköistä ja mikä ei, vaikea sitten etuviistosta tai sivussa kyykyssä aina nähdä kokonaiskuvaa.

Arvostelu, Jan Roger Sauge: 
2 åris hane. Mycked god typ. Trevlig huvud. Tillräcklig lång halls. Kunde ha mer baklagt skundlra. Bra ben & tassar. God överlinje & baksdel. Behöver ännu mer kropp & päls. Rör sig ok.
AVO EH

Suomennettuna: 2-vuotias. Erittäin hyvää tyyppiä. Mukava pää. Riittävän pitkä kaula. Pitäisi olla taaemmaksi asettuneet lavat. Hyvä luusto ja tassut. Hyvä ylälinja & takaosa. Tarvitsee lisää kroppaa ja karvaa. Liikkuu ok.

Kännykkäkuvat äitiltä:


Nova ennen kehää ja kehässä


Novan Kia mummo äitin puolelta
Rop narttu (sama tuomari kuin Novalla valitsi)
Vsp uros
KUVAT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!