Bordercollie
BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

16.8.2017

Videopommi- Taippari ja agilitya sekä astutus

Videoita välillä tullut otettua, mutta kaikki oli unohtuneet kännykän muistiin. Tässä siis kerralla useampi. :D

Novan taipparit 5.8: vesityö, hakuruudun alusta ja kanijäljestä lyhyt pätkä. Video.


Agilitya:

Gavan agilityn omatoimitreeniä (Anun rataa 8.8) 10.8. Samat jutut tuli taas kuin ohjatussa! Toistoja, yhdessä treenissä onnistuminen ei kerro että onnistuisi seuraavalla kerralla heti ekalla.
Tällä agiradalla oli pituuden jälkeen putkiansaa, hyppy japsilla (en tosin videolla tehnyt sitä :D), ja puomin alla putki mihin sylkkärillä tai toiselta puolen ohjaten. 90 asteen keppikulma ei sujunut.
- videoNovan agilitytreeniä 15.8 irtoamista ja takaaleikkausta. Itse flunssassa niin sai näin juostua vähemmän. Kun hoksasin leikkauksen, etten voi liikaa jäädä katsomaan meneekö hypylle vai ei. Kaksi askelta lukitusta kohti estettä ja sitten linjan leikkaus. Video


Gavan 15.8 agilitysta Päivi otti videota (kiitos!). Radalla oli 3lk radan alku ja pituuden jälkeinen kohta. Jo kolmosillekin kinkkiset ja moni epäonnistui. Kummastakin jäi fiilis ettei ole varma mikä vaihtoehto oli paras. Anun ehdotus alkuun toimi parhaiten ja pituuden jälkeinen vaati rohkeutta. Mun vaihtoehdolla tuli 2 rimaa alas, hidaampi ja huonot linjat. Kepeille 90 asteen kulma rynnin ja gava meni väärään. Tosi vaikea meille. Puomilla tein persjätön ja Gavan stoppi valui maahan. Tehty niin paljon nopeita vapautuksia. Pituuden kohdassa heti putkesta haltuun, mutta liike säilyy. Ei ollut aikaa rytmittää. Saksalaistyylisesti mutta pidempää kautta siivekkeen ympäri. Video.

Hyviä uutisia myös! 
Gavan ensimmäinen astutus ke 16.8 onnistui. Olivat uroksen luona, ensin meni pidempään aikaa lämmetä. Pihalla sitten Gava oli alkanut miettiä, että voisihan sitä vähän flirttaillakin kerran mieskin paikalla. Astutus sitten onnistui ja olivat 19min nalkissa. 

Toinen astutus to 17.8 onnistui myös. Paljon nopeamminkin. Gava lähti innoissaan kasvattaja Marian mukaan hihna tiukalla autolle. Taisi olla edellispäivänä kivaa. :D 
Kuva: Maria Kallio

2 kommenttia:

 1. Lapsista ja koirista näkyy ajan kulu. Juurihan Gava tuli ja on niin junnu, miten sen jo saa pentuja? ;) Onhan se oikeasti jo 2,5-vuotias, kun pennut syntyy. Novakin jo niin komea ja agilityssa hienosti etenevä tolleri.
  Onnea pentuodotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika menee kyllä äkkiä! Junioreiksi kutsun edelleen 2 ja 3-vuotiaita. Ja Gava on jo 3,5v silloin. :D

   Nova on kyllä mukava tehopakkaus, isot oli saappaat täytettäväksi mutta ihania tyyppejä on nämä kaikki. Ja entistä iloisempi olen siitä, että saan tehdä hommia iloisen tollerin kanssa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!