Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

6.4.2019

Nolla!

Lauantaina Gava oli maxi3 agilitykisoissa Lohjalla, tuomarina Petteri Kerminen. Oltiin vuorossa toisena, maksit aloitti joten ei ehtinyt katsoa koirakoita ennen omaa vuoroa. Kivoja ratoja! Testissä oli namipalkat ja seurausta, tosin Gava kyllä välillä kiskoi meidän hihnaa radan jälkeen.

Ekalla radalla oli keinun jälkeen kohta, mitä mietin mutta päätin sitten että tämä olis paras ja täytyy vaan vaatia jarruttaa keinulla. Yllätykseksi, saatiin koko rata nollana läpi! Videokin onneksi otettiin vaikka ajattelin, että turhaa, mutta kerran kun joku ehtii niin miksi ei. :D Kärkeen hävittiin aikaa, mutta seisotinkin kontakteilla ja ihanneaikaan pääsi silti reilusti.Viimeksi saatiin kaksi nollaa lokakuussa. Joten oli aikakin.

Toisella radalla karkasi jo 3 esteen jälkeen putkesta suoraan hypylle ja yhdessä kohtaa myös takaakiertoon. Muuten tarkemmassa ohjauksessa olis ollut mahiksia.

3.rata: Hyppärillä sitten ohjausvalinta oli huono, joka kostautui jatkossa. Ja oli Gava kyllä vähän tuhmakin, valutti käännöksiä ja luki ylimääräisiä esteitä radalle tai teki takaakiertoja.. No hyppärissä 10 ekaa estettä nollana. :D Kisakirjassa on vain 2-luokassa yksi hyppärinolla.

Mutta siitä saa olla tyytyväinen, että kepit (jotka helpossa kulmassa) toimi, kontaktit toimi, in-in kohdat onnistui vaikka helpompina välistävetotyyppisiä, rimat 55cm pysyi. Ekan radan vire oli paras.


Nolla hamppari piti hakea! Kisapaikalla ei taaskaan ollut mokkapaloja ohjaajalle!

Kisakokemusta saadaan ainakin ja treeni-ideoita. Olin ennakkoon päättänyt, että jos rimoja tippuu siitä että on huolimaton korjaan. Voisi myös ajatella, jos osuu joku vaikea kuvio joka ei suju niin uusii ja lähtee pois. Ehkä nollan jälkeen, ohjaus vähän meni lepsummaksi. Gava vaatii aika rohkeata ohjausta ja käännösten kertomisen kunnolla. Tyytyväinen saa olla myös siihen, että itsellä on hyvä fiiliskisoissa ja saadaan kisata siellä, mikä ollut tavoitteena. Vielä itselle lisää rohkeutta liikkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!