Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

11.4.2019

Auringonlaskun tokokuvia

TO TOKO lenkillä

Tunnari, Gavalle: kaksi onnistunutta. Merkkasi omaa, mutta halusi sitten tarkistaa vielä muut kapulat. Kaksi onnistunutta kuitenkin! Äiti auttoi ja koski muihin kapuloihin. Tehtiin nurtsilla.
Gavalle myös peruuttamista.

Novan tunnari sisälti pitoa, nostoa ja nurtsin seasta etsimisen.

Hiekkakentällä:

Ruutu, Nova: ekassa alusta aika hiekan väriä. Juoksi siihen, lähti mua kohti kunnes tajusi että piti jäädä alustalle. Kääntyi takaisin ja palkkasin silti. Seuraavassa jätin pallon äitille, joka heitti lelun taakse kun oli alustalla. Yli 20m matka sujui myös.

Nova, luoksetulon stoppi: kahdesti missä liikuin poispäin ja käännyin Novan ollessa lähempänä ympäri. + käsimerkki ja suullinen. Molemmat hyviä. Sitten takapalkalla, missä näytin käsimerkin ja suullisen, kutsuin kääntyneenä kohti koiraa.

Gava teki eteenmenon, lelu jätetty vähän piiloon kentän reunaan. Juoksi vasemmalle vinoon. Tein korjauksen, jonka jälkeen jatkoi suoraan. Toistolla parempi, heitin lelun vauhdisto. Kolmas oli paras, valmiina odottavalle palkalle.


TO MALMI TOKO
Prinsessojen tokotreenit, sillä Kati & Tria belgi sekä Gava oli mukana. Kamerankin päätin ottaa mukaan, taivas oli upea, harmi vaan ettei tolla linssillä ihan maisemia kuvata. KuviaKierto-nouto, Gava: Ekassa palkka "silmukasta", appari palkkasi vasemmalta. Toisessa pysähtyi ilman käskyä, pyysin kuitenkin tulemaan ja vauhdista vasen kapula. Appari palkkasi esteen linjaan. Häiriönä oli kun ohjaaja menee kyykkyyn. Kierto niin, että appari alkoi kehua ja sai tulla vauhdilla palkalle.


Ohjattu, Gava: kysyin missä merkki ja liikkurin viedessä "missä nouda". Ei pysähtynyt merkille, olisi juossut ohi. Seuraavassa pysähtyi mutta vino. Palkattiin kun oli suorassa. Vasen kapula tuli hyvin.Kaukot: viltin päällä. Maasta istumaan nousu onnistui ekalla. Sitten seisomaan nousu, ok. Maasta seisomaan nousu myös ok.

Paikkis, koemaisesti paikkis läpi. Aikaa ei otettu sekunttikellolla. Gava meni ekana maahan ja tuli tokana luokse. Oli maton päällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!