Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

22.11.2020

NuuNuu kotiläksyjä videoituna

Heti seuraavana päivänä torstaina Tofun kanssa tehtiin kotiläksyjä keskiviikon noutajien pentukurssilta NuuNuu ryhmästä. 

Eteentulo luovutusasentoon ja namien syöttely: ideana paljon kestoa namien muodossa. Toisessa kädessä paljon namia, jota tarjoillaan toiseen. Ei tarvitse alussa käskyä. Sellaisessa kohdassa mihin vielä yltää. Vahvistuu edessä olo luovutuksia ajatellen. 

Muinakin päivinä palkattu asentoon. Liotetut nappulat pysyi paremmin kädessä. 

Pehmolelu sorsan kantaminen: tehty aika vähän lelujen kantoa ja nostoa kun en osannut edetä. Nyt en huomioinut huonoa tai sitten pysäytin pureskelun. Saatiin tosi hyviäkin! Naksutin hyvästä ja halusin totuttaa, että voin myös koskea. Ja enemmän kantamista vs palkkaa. 

Muovilelun kantaminen vaikeampi, reunapallot houkutteli myös. Korjasin otteen jos otti reunalta. 


Ruokakupista luopuminen ei ollut varsinainen tehtävä kurssilla, mutta Tofua ei voitu laittaa eteenmenoon kupille kun vire nousi ruokakupista eikä ehtinyt luopua siitä. 

Ekassa laitoin pari namia toiseen, Tofu hihnassa ja siitä kääntyen sivulle. Sivulletulo oli aluksi vaikea. Tehtiin käännöstä ja seurausta. Kerran estin hihnalla varastamisen. Kun luopui taaksepäin eteenmeno kupille. 

Tokassa toiseen kuppiin namia, sujui jo nopeammin. Täytyi vilkaista tyhjää kuppia, missä aiemmin oli namia yhden sivulletulon ohessa. 
Kolmannessa molempiin namia. Hyvin meni ja otettiin kahtena eteenmenona. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!