Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

18.6.2010

Jälkeä ja paukku
Tänään aamusta Emmin kanssa treenaamassa Mankkaan metsissä. Saralle ja Rasselle pidemmät jäljet varmaan 1lk pituiset. Ja Ruutille ja Stepille vähän lyhyemmät.

Paukku: Odoteltaessa vanhenemista. Ruuti remmissä ja tein temppuja ja seurausta molempien kanssa. Kissanpatee palkalla. Ruutin piti kilpailla Rasmuksen kanssa, kun paukku tuli Ruu jäi tuijottamaan sen suuntaan ja jatkoin puuhastelua Rasmuksen kanssa. Ruu tuijotti vähän aikaa vielä ja tuli sitten kun kutsuin kerran mukaan syömään. Takaisin kävellessä oli jo suht palautunut. Metsä vaimensi hyvin paukkua eli vähän vaimeampi kuin aiemmin.

Ras, jälki: Hmm, alkoi naurattaa itse kun sai katsoa Saran täsmällisen jäljen jälkeen tätä häsellystä. Kasvillisuus oli välillä koiran korkuista varpua ja epätasaista, jälki vähän yli tunnin vanha. Jana hyvä kun näytin lähetyksessä maahan, ekat 2 keppiä hyvät. Sitten oli vähän huolimatonta työskentelyä ja välillä isojakin lenkkejä kun etsi takaisin jäljelle. Meni ainakin kolmen kepin ohi, yhden korjasin. Ne toki upposi, mutta saisi tarkemmin sitten jäljestää. Aika hirveetä. Erilainen maasto niin heti kepit kärsii. Tarvitsee treeniä korkeassa kasvillisuudessa tai sitten tarkkuutta nurtsillakin.

Ruu, jälki: Jana noin 7m, lähti hyvin ja tarkasti takajäljen. Sitten ekat 2 keppiä hyvää työskentelyä ja ilmaisi itse. Myös yksi n. 70cm kallion nousu onnistui. Sitten kun tultiin varpuisesta maastosta, käännös eksyi ja sitten kaksi seuraavaa keppiä meinasi mennä ohi. Lopussa vähän liian vauhdikasta ja ei niin tarkkaa. Loppu oli kallioista ja matala kasvillisuus, ehkä sellaista jäljelle tiheällä keppivälillä tai nameilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!