Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

10.6.2010

Jessican toko ke 4/4

Ruuti pääsi ensin. Aluksi säikähti linnun sulkaa ja rupesi pomppimaan takaperin, jalkoja ravistellen. :D Sitten otti häiriötä vähän hevoskuljetusrekasta. Tehtiin voittajan liikkeet läpi, joistain palkkaa joistain ei.

seuraus: siinä ensin ongelmia, Ruuti vilkuili autoa ja sain jonkin verran tehdä työtä kunnes alkoi tekemään paremmin. Palkkaa kohdittain. Jotenkin Ruutille Jessican nurtsi kenttä on tosi vaikea paikka seurata.. Sivuaskelissa pikku ininää, Jessica kehotti ottamaan namin käteen ja sitten tekikin hiljaa.

liik. istuminen: jäi ensin seisomaan, ollaan treenattu molempia ja seisomisessa on mennyt myös istumaan. otin pelkästään sitä ja sitten yksi koemainen.

luoksetulo: tuli lujaa ja hieno seisominen. Nytkähti ekasta liikkurin käskystä. Kääntyi vähän stopissa, valmiina juoksemaan taakse. Pallo tulikin heittona multa, kun oli alunperin tarkoitus ottaa läpijuoksu. Sitten uudestaan, seisominen ja maahanmeno ja sieltä läpijuoksu. Loppupätkässä maasta pitää pitää vain huolta, että vapautus tulisi kun vauhti kiihtyy. Ja joskus kovaa eteen ja vasta sitten palkka.

ruutu: vähän kyttäiltiin niin otin seuraamisen poispäin ja sitten sain. Sama oli luoksetulon alussa, kyttäsi vain merkkejä joten seurauksella kontaktiin. Hieno ruutu, mistä palkka ruutuun. jätin seisomaan ja huusin lähtöpaikasta maahan. Vasta toisella "käskyllä" ruudusta ja vapautin palloon kun tuli sivulle. Oli ollut tarkkaavaisena, muttei lähtenyt.

metsku: pienellä, nappasi heti suuhun ja toi vähän löysällä otteella. Vapautus edestä. Taisi tulla aavistuksen väljästi eteen.

hyppynouto: sujui ongelmitta.

tunnari: työskenteli hyvin ja toi oman kun löysi kohdalle. Vähän pureskeli tuodessa, sitä pitää treenata erikseen.

kaukot: m-s-i oli vähän vajaa, muuten hyviä. Ei ennakoinut.

___________

Rasmuksen kanssa

seuraus: iloisesti seurasi, ihan hyvää parissa kohtaa pikku haahuilu, mutta piti paikkansa.

idari: katsoi kahdessa nurkassa merkkiä, muuten ok.

luoksetulo: ensin tuli läpi seisomisen. :D Sitten otin suullinen + käsimerkki. suullinen toimi aika kivasti ja nopea stoppi Rampeksi.

ruutu: vähän nurkkaan, korjauksella sisään.

ohjattu: oli kai menossa merkin ohi, stopilla pysähtyi. Hyvin takaa kierrolla oikea kapula.

hyppynouto: vauhdikas, ok.

tunnari: hieno, heti otti kun tuli kohdalle. Vaikka epäröin ennen kun teki kaikkea niin vauhdikkasti.

kaukot: teknisesti puhtaasti, sivulta vähän hitaasti maahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!