Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

16.6.2010

Paukkuja ja tokoa

Eilen käytiin ottamassa Emmin ja bc tyttöjen kanssa ensin paukut ja sitten mentiin nurtseille tokoilemaan.

Ruulle ja Saralle ensin paukkuja ja yksi laukaus. Ruuti kiersi ensin ihan hyvin, mutta laukauksen tullessa pysäytyi ja olisi halunnut lähteä autolle. Reagoi paljon voimakkaammin kuin aiemmin. Vaikka nyt ammuttiin kauempana kuin viimeksi. Tein Saran kanssa ja suostuttelin sitten Ruutinkin kiertämään ja tehtiin vähän imutusseurausta. Alku oli ihan lupaava, mutta nyt Ruu alkaa taas reagoimaan noihin voimakkaammin. Emmi ehdotti, ehkä taistelua tai jotain mitä Ruu tekee korkealla vireellä. Stepin ampumiset on edistyneet tosi hyvin.

TOKOA

paikallaan istuminen: käytiin palkkaamassa, kahdesti ja pysyi hyvin. Max 1min kerrallaan.
paikalla makuu: Ihan hyvä molemmilla, evl maisesti yksitellen.

RUUTI

kaukot: ei ehkä paras liike aloittaa. Vähän vauhdikasta alussa, yksittäisiä siirroksia.
luoksetulo: Emmi avusti. Ensin läpijuoksu, sitten seisomisella. Ekalla ei kuullut stoppi-käskyä ja toisella huusin kovempaa ja ihan nopea. Sitten maahanmenoa, ekalla seisominen ja sitten onnistui. Jalkojen välistä juoksu ja palkalle.
seuraus: alkuun oli vähän sikailua ja merkkejen kyyläystä. Huomauttelin, ja loppuun Ruu näyttikin että osaa se seuratakin.
ruutu: ensin tarjosi vähän liian aikaisin, ei ollut kokonaan ruudussa. Sitten korjauksella hyvin. Evl-maisesti molemmista suunnista vielä, ok.
ohjattu: merkki ihan hyvä, siitä kerran palkkaus. Sitten olisi taas halunnut mennä vasempaan, aina yrittää lähteä sinne vaikka ainakin pari treeniä treenattu oikeaa. :/ Stoppasin ja käskin uudestaan oikean, sitten haki.
tunnari: tuuli suht kovasti ja oli hyvä haaste. Ruu meinasi nappasta väärää, ei nostanut kuitenkaan tuuli varmaan siihen. Sitten löytyi oma. Yhdellä kertaa nappasi oman ja tiputti ihan väärän viereen, poimi kuitenkin oman sieltä. Ekalla palautti nätisti, tokalla vähän pureskeli.

RASMUS

seuraus: iloista ja ihan hyvä paikka
idari: uusilla säännöillä, se siksakin tapainen
ohjattu: meinasi ensin mennä keskimmäiselle, toisto hyvä
tekiköhän muuta, en enään muista..

Ruutille tein vähän haukkuja, otin pallon syliin ja kyykkyyn. Vähän odoteltuaan alkoi tarjoamaan haukkua, kolme peräkkäistäkin saatiin. Naksutin aina niistä. Emmikin koitti ja haukkui se sillekin. Jos muistaisi naksuttimen ollessa mukana tehdä, ekaa kertaa kun nyt koitin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!