Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

13.6.2010

AST:n agikisat

Ruutille kahdelta agi radalta hyl:

1 rata: Pysyi nätisti lähdössä, lösähti kerran maahan mistä korjasin. 6 estettä puhtaasti, sitten en ottanut yhtään haltuun ja juoksi eteenmenon vikan hypyn takaa joka ei ollut linjassa. No siitä hyl. Sitten A:lle, muuri, hyppy käännös ja ohjaajan puoleiseen putkeen. Otin liikaa haltuun ja kääntyi liiankin hyvin hypyn ohi. Olin muurin kohdallakin vasta menossa. Puomille sitten, jarrutin omaa liikettä alastulolla että koski hyvin. Sitten rengas, putkeen ja kepeille kunnon kaahotus. Kaahotti täysiä vain suoraan ei yhtään jarrutellut sisäänmenoon. Kutsuin 2m päähän takaisin ja sitten haki nätisti. Putkeen ja lopun 3 hyppyä sähellystä.
- kepit
- kaksi hyppyä väärin, yksi ei haltuunotto ja sitten liian tiukka

2 rata: Alussa tajusin tietenkin radalla kun teen tähän valssin niin rima tippuu, no tippuihan se. Hyvä tajuta siinä vaiheessa. :/ Kutsuin kahden hypyn takaa, sitten käännös muuri ja A. Kaarros 2 hyppyä, keinu. Lentokeinuna, mun käsky oli varmaan liian laimea ja luuli puomiksi. Korjasin sen, nyt nätisti. Suoraan hyppy ja putkeen. Sieltä hyppy ja käänsin putkeen musta kauempaan päähän. Kepeille taas kaahotus ja jouduin käskemään taas takaisin hakemaan. Putkeen ja kutsuin renkaan edestä, tuli sivusta, mun liike oli vähän jatkunut. Täytyy tuollaisiakin treenata, enimmäkseen renkaat on aina ollut suoraan tullessa tai vähän viistosti mutta olen ollut toisella puolella. Toisella korjasin ja ohjasin toiselta puolelta ja ponnisti huonosti renkaaseen, tuli testattua ainakin sen toimivuus. (uusi rengas menee halki jos kovaa tulee päin) Puomi ihan hyvä, mutta lopussa Ruuti teki myös yhden putken eripäin. :D Liian kova vauhti ja kaahotus taas päällä, treeneissä sillä on kuitenkin aivot mukana. Inka sai kai meidän radan videolle, näkee vähän mitä itse tekee väärin. En muista tarkkaan ees miten vaadin puomin kontaktit, haluan niissä ainakin olla tarkkana ja saisi treenata sitä, että jää jos juoksen ohi. Ruuti tuntuu kotikentällä vielä kauheammalta. :D
- kepit
- lentokeinu
- rengas kutsuna

Rasmuksen rata oli 5. Puomin ylöstulo virhe, muuten ohjasin sen nopeiten miten se pääsee. A:n alastulo oli hieno. Aika jotain 40s. Voittajalla taisi olla 35-36s. Ja sijoittujilla 38s.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!