Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

23.6.2010

2/3 tolleria + toko + agi

Meidän lauma on siis tämän päivän ja huomisen tolleri ylivoimalla. Kerttu nyt 7kk tuli siis kahdeksi päivää hoitoon. Se pääsikin mukaan ihmettelemään treenejä ja matkustamaan.Tokoa Sonjan kanssa

Kerttu: sivulletuloja käsipaikallaan ja kiesahtaa sitä imuttaen sivulle, ei ihan ilman apua tule tiiviisti. paikallaan oloa, palkkaa odottamisesta ja sitten kutsuen luoksekin. Imutusseurausta, käytti hyvin takapäätä käännöksissä. 2on2off kotona tehtiin ensin portailla naksutellen ja sitten puomin alastulolla kontaktille tarjoamista. Maahanmenoja, käsiavulla. Kaveri olisi halunnut enemmänkin tehdä ja esitteli kyllä kaunista ääntään kiinni ollessaan. Pikkukaverista ääntä lähtee niin korkealta että ottaa ihan korviin ja lujaa. :0 Samoin se osoitti autossa mieltään kun joutui matkustamaan takakontissa.

Rasmus: seurausta ja sitten ohjailua merkeillä. Oli luoksetulo merkkejä ja sitten matalia merkkejä, vain aivotyöskentelyksi. Kerran juoksi ruutuunkin oikeaan paikkaan.

__Ruuti__

tunnari: nappasi ehkä toisena oman, tiputti ja tarkasti pari kapulaa sitten toi oman. Naksautin tuodessa niin ei pureskellut. Jätettiin siihen.

ruutu: merkin kautta joku 7, merkki hyvä ja suoraan ruutuun. Ruudussa hyvä paikka ja juoksin sinne palkkaamaan. Meni vähän normaalia hitaampaa sinne, kuitenkin tasaista laukkaa. Voi olla että oli eri kun eka kerta jo evl-ruutuna.

ohjattu: tämä ja paikallaan istuminen on eniten kesken. Alkuun ei hakenut merkkiä 10m. Helpotin noin 5m ja siitä pikku hiljaa pitempi matka. Kapulat hukkui aika hyvin nurtsiin. Ensin meinasi mennä vasempaa treenatessa keskimmäiselle. Sitten yksi onnistunut, oli vähän turhan vaikea noin korkealla nurtsilla.Agilityt kentällä

Kerttu: Kerttu pääsi koittamaan suoraa putkea, Marika oli namialustan kanssa toisessa päädyssä. Ensin yritti kaikkialta muulta kuin läpi, sitten uskalti ja sitten ei jänskättänyt. Kun ihmiset tutustui piti pomppia käsiä nuuskimaan onko niissä nameja. Tuli siinä yksin juostessa juostua itsenäisesti putken läpi ja ei jaksanut kaikkia mini hyppyjä kiertää. Naksuteltiin myös paristi puominalastulolla 2on2offia. Hienosti käyttää takapäätä kun toinen jalka tippuu hetkessä etsii sen takaisin. Niin eri kuin vertaa koiria jotka on opetettu pysäyttämällä ja ohjaaja saa nostaa niiden takamuksen siihen takaisin.

Ruutin kanssa en halunnut tehdä samaa rataa kuin eilen niin tein rataa mitä koulutin eilen. Ihan oma sovellus vaikeista jutuista. Takaakiertoa, sm maxien hyppyradan vaikea keppikulma, pituudelta käännös, keinulta käännös.. Eteenmeno suora sisälti renkaan ja pussin myös. Kepeille hakee niin hienosti vaikeista kulmista ja kestää takaaleikkauksen, edestä se olikin vaikea ajoittaa oikein. Pituudelle tultiin suora putki ja hyppy, siitä 90 asteen käännös putkeen puomin alla. Tähän tuli kaunis lenkitys aina. :0 Takaakiertoon lähti aika kivasti, en tarvinnut ihan niin esteeseen kiinni mennä. Pakkovalssissa rima alas. Puomilla, koskee aina, joskus hidastaa laukkaa ja tulee hiljaa ravilla tai pikku laukkaa sen alas. Juoksareista on siis se hyöty että varsinkin hitaasti tullessa ei ponkaise kun kuulee vapautus käskyn. Kun Rasmus kyllä vapautuksen saatua loikkaa heti pois, vaikka sen hidastaisikin juuri ennen kontaktia. Ihan mukavasti Ruu yleisesti menee, vaikeammassa hyppy kuviossa tuli kahdella kertaa yhdet rimat alas ja sitten se pituuden lenkitys.

Yhtien tottistreenejen jäähdyttelylenkiltä:


StepKUVIA

- 20.6 agi sm maxi hyppyradalta pari kuvaa
- Kerttu 7kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!