Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

10.6.2010

Paukkuja ja tottista

Tänään aamusta käytiin Emmin & bc tyttöjen kanssa Talissa. Ensin Stepille kaksi paukkua, sitten Ruuti. Ruuti oli paineistunut autosta tullessaan ja yritti pompata sinne takaisin turvaan. Ikkunat oli auki, joten se kuului kai selvemmin sinne ja ammuttiin myös kahdesti. Vähän kun viritteli niin meni ohi.

Sara ja Ruuti tekemään kiertoja, piilolla. Emmi meni kentän toiseen laitaan noin 50m. Ensin parit kierrot ja sitten kierrosta paukku. Ruuti reagoi, häntä laski ja pälyili. Jatkoin vain Saran kanssa kiertoja ja en ollut huomaavinaankaan sitä. Hetken Ruuti käveli tai ravaili lähellä, sitten tuli myös kiertämään. Kun pyysin sen kiertämään lähti innokkaasti, ei siis kuitenkaan toimintakyky mene.

Rasmus teki myös seurausta, luoksetuloa, jäämisiä ja hyppyä. Stoppi takapalkalla ja läpijuoksu.

Ruutille seurausta, luoksetuloa: otettiin kiva kumipallo niin narupallo ei kiinnostanut yhtään. Läpijuoksu, sitten yhdestä stopista pallo lensi edestä. Sitten seisomaan, pallo takapalkkana ja kutsuin, käskin maahan, josta luokse. Ekalla ei mennyt, jäi seisomaan. Maahanmenosta sitten kutsu "tänne", sitten vapautin kiertoon jalkojen välistä ja sai juosta takapalkalle. Pari tällaista, että pääsi jalkojen välistä juoksun jälkeen superkivalle takapalkka pallolle. Sitten harjallinen hyppy, ekalla yli, jätettiin siihen. Loivalla A:lla estenouto pallolla, hyvin sujui. Sitten kisamaisella A:lla vaikka takaisin olisi ollut suorin reitti ohi, meni esteen kautta. Eteenmeno, vein pallon kentän laitaan näkyvälle paikalle, sitten noin 50m matkalta. Pinkoi kovaa ja ei kysellyt, taisi olla Ruun toinen eteenmeno. :D Sitten mentiin koiralauman kanssa jäähdyttely lenkille.

Illalla haku metsään. Tiistaina oltiin myös agissa molempien kanssa, Ruuti Annen opissa. En jaksa nyt niitä selostaa, ei kovin erikoista. Rasmuksen kanssa pitää itse tehdä täysillä töitä ja kannustaa niin menee lujaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!