Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

8.6.2010

Möllitoko Ruu

Ruuti pääsi eilen möllitokoon Sirkuskentälle voittajaan, josta puuttui kolme liikettä. Lähdettiin treenaamaan ja puuttumaan virheisiin. Niitä löytyikin myös.

paikalla makuu 0: Hienosti tuli kehään seuraten. Pyysin pitämään kontaktia kehässä ja kun käsky maahan tuli oli hyvin kontaktissa. Jätettiin sitten koirat ja käveltiin autolle päin puskan piiloon. Ennen kuin menin puskaan, katsoi Ruutiin päin ja silloin se nousi seisomaan. Huusin sen sieltä maahan, sitten pysyikin siellä. Kehän ulkopuolella koitin uudestaan samaan piiloon. Kävelin n. 5m ja nousi seisomaan. Sitten toisella kertaa istumaan. Sitten pysyi kahdella kertaa maassa ja kävelin toisella piilossakin. Ihme keksintö taaseen. Koko kokeen loputtua lenkin jälkeen testasin vielä uudestaan koemaisesti kentällä ja pysyi.

seuraaminen: Lähti heti edistyksellä, eikä ollut kontaktissa. Heti huomautus pieni rytmitys ja käsky että korjasi. Sitten mentiinkin niin hieno seurausta! Käännös oikeaan, n. 5m, käännös vasempaan n. 7m, täyskäännös ja liike seis, juoksuun mars, käännös oikeaan, käännös vasempaan ja loppuun vielä hidasta käännöksellä ja sitten sivuaskeleet. Vasempaan tuli vinoon sivulle ja vähän inisi siirrossa. Niissä siis treenaamista. Kerran huomautus hitaaseen siirtymisessä kun vilkaisi maahan. Saatiin joku 7, lisäkäskyt ja vinot perusasennot sivuaskeleissa. Mutta tulinkin puuttumaan seurauksen sikailuun. Niin ja seuraus mentiin ihan ruutua kohden ja sen vierestä käännyttiin.

liikkeestä istuminen: Taas lähti vähän huonoa seurausta, vähän edessä ja ei niin hyvä kontakti. Korjasin käskyllä, sitten hienoa. Jäävä ihan hyvä.

ruutu: bongasi hyvin, monille oli vaikea kun kehäreudan laidalla oli n. 7cm korkeita kiviäkin. Juoksi täysiä, mutta itse mokasin taas pysäyttämällä just yli takalaidan. Käskin korjaamaan ja lähti poispäin. Sain sitten ruutuun. Kävelyssä lähti liikkurin käskystä. Palautin ruutuun ja nyt pysyi, kutsuin vasta toisella käskyllä, ja hienosti seuraamaan!

tunnari: hieno oli, tarkasti pari ja toi oman. Ei tainnut oman jälkeen tarkastella. Pari purasua tullessa joka vähensi pisteitä. Joten nättiä käsittelyä.

kaukot: s-i vähän vajaa. Jossain maahan menossa meni lonkalle ja loput kaukoista tyylikkäästi tehtiin lonkka-asennolla. Ei ole koskaan aiemmin tehnyt. :D Hiemista riittää, muttei ennakoinut.

En muista loppujen pisteitä, en niitä yleensä kehässä katsokaan kun keskityn koiraan. Tultiin kuitenkin kolmanneksi 5/6 palkittiin. Saatiin jänniä uusia nameja, Ruutilla ainakin kieli lipo kun odotti että olisi niitä saanut. Tokon merkeissä ke aamuna Jessicalle. Niin ja työskentely oli tosi hyvää muuten, ei nuuskimisia tai ettei olisi hallussa. Kehuin väleissä kädet nostaen ja palkkautui sillä hyvin. Namirasia oli taskussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!