Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

14.6.2010

Jälkeä ja esineitä vol 2

Iltapäivällä Jannin ja Bobin kanssa metsään. Ensin tallattiin jäljet ja sitten tehtiin esineruutua. Oltiin uudessa maastossa Olarin metsässä, kesti ensin löytää mihin tekee jäljet ja mihin ruudun.

Ras, e.ruutu: Rasmukselle yksittäin esineet. Ensin yksi kuminen kumisuka n. 4x7cm, keskeltä löytyi kun meni sinne asti. Sitten toisella kertaa takareunaan Vilin pikku tossu. Alkuun jäi keskelle, ei lähtenyt takareunaan mutta sitten meni.

Ruu, e.ruutu: Ruutille ensin takareunaan nahkainen lompakko n. 5x10cm. Kunnon vauhdilla lähti taakse, suht suoraan ja palautui kun löysi. Sitten keskelle reunaan Vilin tossu, juoksi takareunaan oikeaa laitaa ja tuli takaisin vasenta, takastulo matkalla löysi tossun.

Ruu, jälki: Nyt 7 keppiä, tein itse ja tunnin vanha. Maasto oli varpuja ja vähän suokasvillisuutta. Keppejen etäisyys n. 15-20m. Alkuun jana n. 5m ja lähti hyvin vauhdilla. Jokainen keppi ilmaisi tosi hienosti, heittäytyi maahan, jokaisen ilmaisi ja ei tullut ohi. Tosi hienosti siis. Jarruttelin tasaisesti muttei ohittanut. Välillä makasi kepin päällä. :D Palkkana oli super hyvä kissan patee. Yhdessä kohtaa oli 90asteen kulma, siinä vähän lenkitystä. Lopussa selvitti yhden kulman hyvin. Paljon edistystä viime kertaiseen, missä meinasi mennä kaikista kepeistä ohi.

Ras, jälki: n. 1,5h vanha, 4keppiä. Yhdessä kulmassa jatkoi suoraan ja tajusi sen sitten, treeniä siis. Kepit nousi kaikki. Jana n. 4-5m lähti hyvin suoraan. Mutta pitää ottaa seuraavalla kerralla reilusti pidempi. Polkuja tuli vastaan niin loppui lyhyemmin. Seuraavalla kerralla voisi tehdä kunnon pituisen tai sitten jana treenejä pari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!