Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

14.6.2010

Tottista Talissa

Käytiin aamutottistelemassa Emmin kanssa. Ruuti ja Sara ensin, mentiin tekemään piilolla kiertoja. Ekan Ruu meni reippaasti, sitten tokalla muisti "apua, kohta varmaan ammutaan" juoksi ravissa häntä alhaalla ja korvat luimussa. Palkkasin Saran ja sitten tehtiin vielä useita kiertoja, Ruutin arastelu meni ohi ja lopuksi oli ihan normaali ja hauvat sai hakea vain narupalloa.

Rasmuksen kanssa, ensin seurausta iloista ja nättiä. Tasamaannouto, ok. Harjallista hyppyä ensin yksin, sitten narupallo suussa. Alkuun vähän koski, sitten saatiin koemainen koskematon. Kerran A:lla, itse heitin aluksi vinoon.

Ruutin kanssa
seuraus, Ruu oli sitä mieltä että eteenmeno palkka on odottamassa ja on kauhea kiire, ettei kerkeisi seuraamaan. Inisi siis, painoi ja edisti. Aika karmeaa siis. Ei pysynyt kahta metriä pidempää hyvin.

jääviä: seisominen ok, mutta nyt sekotti istumista ja maahanmenoa. Tehtiin ihan sekaisin peräkkäin.

hyppy: harjallinen, ensin agimaisesti takaata lähetys. Alkuun meni aika nuollen yli, muttei ponnistanut. Sitten kerran lelun tuonti yli, hienosti ei ponnistanut. Kun seisoskelin vieressä hyppyä (katselin Emmin treeniä) Ruun piti sitten 1,5m melkein paikaltaan viistosti hypätä este ja sitten takaisin tullessa viistosti hitaasta vauhdista. :o

Ruuti paineistui kentän ulkopuolella frisbee heittäjien korien kolisemisesta. Otin sen remmiin ja naksuttelin kaikkea mitä katsoi sinnepäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!