Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

3.6.2010

Agitreenit ja tokoa

Ti Ruuti tuurasi Teemu Linnan koulutuksessa. Treenattiin okserille takaakierrosta tuloa kulmassa ja tässä ohjaus käden piti jäädä ylös. Vaikein oli kuvio missä otin puolivalssin mua kohden ja päästin sitten vähän 180astetta jyrkemmässä kulmassa hypylle. Rima tuli alas monesti etupäällä, tehtiin hämäys siivekkeillä että oli pakko keskittyä missä hyppy menee. Eilen huomattiin Evan kanssa treeneissä, että kun pidin tarpeeksi etäisyyttä hyppyyn rima pysyi paremmin. Ruutilla oli kunnon sinkoilu päällä ja meinasi siitä hypystä singota heti väärälle ja pituuden jälkeen renkaalle. Sitä ei meinannut saada millään haltuun, taas sitten takaaleikkaukset ja poispäin-käännöt toimi.
Saatiin läksyksi treenata haltuunottoja.

Ke treeneissä Evan kanssa tehtiin pätkiä tavoitetreeni radasta. Teemana haltuunotot ja palkkasin niihin aina. Palattiin yhteen hyppykuvioon, mistä palkkasin haltuunottoja ja sama pituudella. Kuitenkin yritti lähteä kohti mun vetämää estettä.
Sitten koitettiin pätkää suoraputki, käännös, 2 hyppyä suoraan ja haltuun ja keinulle. Keinulle mun piti juosta metrin läheltä koiraa ja se on Ruulle liian läheltä niin lähti aina musta poispäin yhdellä hypylle. Testattiin tapaa että putkeen lähetyksessä juoksen oikoen reittiä että yksi hyppy jää väliin mun ja koiran välille. Ruutin linja tuli parempi keinulle, keinulle piti sitten ohjata jättäytyen taakse ja antaa sen mennä edeltä ahdas kohta. Tehtiin myös yksittäisillä hypyillä käteen tuloja.
Hyppykuvio vähän erilainen, lähetettiin hyppy, veto takaa -> taas vaikea kulma ja rima aluksi alas, toinen hyppy takaa ja saksalainen eli persjättö perään. Tässä huomattiin että etäisyydellä saatiin rima pysymään ja tässä mun ei pitänyt pysähtyä vaan juosta, että ehdin heittämään takaa.
Putki-puomi kuvio mikä mentiin putki, hyppy, puomi. Otin ensin liian tiukkaan haltuun ja kun annoin mennä meni nätisti puomille, vaikka putken suu oli ihan vieressä. Kontaktilla jättäydyin taakse, ekassa sai korjata vähän alemmaksi. Sitten otin vain alastulolla nopeasti kosketukset.

Rasse pääsi juoksemaan toisella radalle kontakteja, hyppyjä vain parissa oli rimat, keppejä, putkia. Tein vain improvisoiden että toinenkin pääsi tekemään. Kun Raskin haluaisi aina.

Tokoa ennen ke agia Sonjan kanssa
Ruu, seuraus: Alkuun tein yksin ja teki tosi hienosti. Sitten Sonja käskytti, ensin liikkeelle lähdössä kauhea edistys, käännöksissä jäi jälkeen, kunnon possuilua. Näistä huomautukset ja otin remmiin. No alkoihan se tekemään töitä ja tekikin sitten tosi pätevästi, kerran pikainen merkin vilkaisu muttei seuraus kohta edes muuttunut. Muka ei osaisi seurata jos joku käskyttää..
Ruu, ruutu: häiriömerkit oli vähän turhan lähellä alkoi merkille lähetysmatkan välissä. Ruuti juoksi eka niille ekalle ja sieltä ruutuun. Vähän evl-maisesti. Haki ruutua tosi hyvin ja oikean paikan aina, tuolta vinosta kulmastakin. Tehtiin myös paristi kun kyttäsi seurausta ja teki hyvin. Loppuun yksi lelulle.
Ras, seuraus: käskytettynä ja ilman. Erinopeuksia. Iloista ja välillä aavistuksen edessä ja katsoin että tekee työtä hyvin takapäällä myös.

Tänään hakuilemaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!