Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

24.6.2010

Jälkeä, esineitä ja paukkuja

Emmin ja bc tyttöjen kanssa Kauhalassa tekemässä jälkiä, niiden vanhetessa esineitä.

Ruu, esineet: vietiin nähden takareunaan Emmin ponnari esine. Juoksi sinne ei mennyt ehkä ihan täysin syvälle tai jos meni niin ei löytänyt. Lähetin paristi etsi ja Emmi kävi näyttämässä, ponnari oli märkä oli napannut sen suuhun mutta jättänyt kuitenkin. Toinen esine keskelle reunaan, näyttelyremmi nipussa löytyi aika nopeasti. Selvästi vaikeampi vierailla esineillä, täytyy pyytää muita tuomaan uusia.

Ras, esineet: Ensin sivulla kunnon huutoa. enemmän häsläyksen puolelle meni. Takana yksi esine ja edessä reunassa. Sai hajun etureunan esineestä, muttei tuonut. Toisen kerran sinne lähettäessä toi, Rasmuksella ongelmia myös takareunan esineen kanssa. Sekä hirveästi mutkitteli ruudussa ja lähti pois alueeltakin. Esineet oli alkuun viety jo ruutuun.

Ruu, jälki: Viimeksi kun kallioinen työskentely ei sujunut, niin nytten jälki meni kallioista maastoa. Eka keppi ilmaistiin hyvin, sitten ei ilmaissut yhtään keppiä vaikka jäljesti vierestä. Korjaukselle kyllä. Oli kyllä kuuma keli. Jäljellä pysyi suht hyvin, parissa kohtaa koitti lähteä väärään suuntaan. Kepit oli nyt myös puhtaasti Emmin hajuiset, kun Jannin kanssa Janni on tehnyt mun kepeillä. Eli saattaa siitäkin johtua keppi epävarmuus molemmilla.

Ras, jälki: parempaa kuin viimeksi, välillä meni nätisti jäljellä ja sitten taas välillä tarkasteli. Kepeistä taisi ekat löytyä hyvin, sitten syvempänä varvuissa olevista meinasi mennä ohi. Ras menee myös pää aika ylhäällä, eli pitäisi tehdä tarkkuutta vaativia jälkiä. Nurtsille, lyhyeen kasvillisuuteen ja voisin vähän naksutellakin sitä. Jana oli nyt joku 15m, alkuun yritti mennä 7m jälkeen kahteen suuntaan pois janalta, jarrutin ja sitten vähän hetsaten lähettäen vauhdikkaasti eteen meni nätisti. Jäljen kohdalla lähti takajäljelle, sen tekee aika usein. Janan toisella puolella namirasia palkkana jonka Ras oli tuomassa mulle.

paukut: vähän temppuja molemmilta, sitten paukku. Ruu oli just syömässä, söi pari sekkaa herkkua ja sitten meni 7m päähän kuikuilemaan äänen suuntaan(seisoi paikallaan tuijottaen), jatkoin Rasmuksen kanssa ja kutsuin vähän ajan päästä Ruuta, sitten tuli jatkamaan syömistä ja imutin namilla syöttäen ne loppuun. Ruuti haluaa aina mennä vähän sivuun miettimään ja tulee sitten takaisin. Ei ollut namien syöttämisen jälkeen painestuneen oloinen tai että olisi pelännyt. Laukaus oli n.40m päässä metsässä, vaimentui vähän.

Kerttu teki ekan namijälkensä, pikku kaari. Ensin mentiin ihan ryömimällä kun oli niin kiire syödä nameja. Kotona tehtiin 2 by 2 keppejä, parin läpi juoksemista. Naksuttimen kanssa, pidin pannasta ja kävelin kohden paria, alkuun toiselle puolelle niin tuli läpi, siitä naksu ja nami. Sitten en enään saattanut päästin pannasta ja alussa läpi käsky. Edettiin siihen että 2m edestä pannasta päättämällä juoksi parin läpi. Sitten 2on2offeja, puomin kontaktille naksutellen. Metrin päästä lähetyksellä ja molemmilta puolilta. Sitten vähän kestoa myös palkaten pariin kertaan pysymisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!