Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

9.12.2015

Tiistain tokot

Tiistaina löytyi tokoinnostusta

Lenkin yhteydessä

Gavalle:
- ruutu: paristi alustakin. Tosin Gava hyppäsi siihen aika pommihypyn niin se kerran liukui ruudusta uloskin. Haettiin ideaa paikasta. 
- tunnari: ensin oman piilotus toiseen suuntaan. Sitten oma väärien kanssa, mitkä olin laittanut jo aiemmin. Ensin väärien toiselle laidalle noin 30cm päähän hiekkakuoppaan oma. Hyvin nuuski ja löysi oman. Toinen toisto niin, että joutui selkeämmin ohittaa väärät. Hyvin taas etsi oman hajua. Kummassakaan ei mennyt tutkimaan vääriä. Teki innoissaan, mutta ajatuksella. Matkaa kapuloille noin 4-5m. 

Ruutin kanssa
- ruutua voittajamalliin: alustalla ja ilman. Hyvin haki paikkaa. 

Katsottiin yksi ilta Late Lammasta!
Tiistai illasta vielä Mian ja bc poikien Maicon & Kion kanssa lenkille ja tokoilemaan. Kentän laidassa oli valoa, jossa näki ihan riittävästi. Vein heti alkuun ison merkin vähän kauemmas. Gava oli niin intoa täynnä. :) 

Seuraus: vasempaan käännökset ja peruutusteemana. Mia käskytti. Gava teki hyvää työtä ja oli petrannut kovasti vasempaan käännöksiä! 
Peruutusta ei olla taas treenattu aikoihin ja nyt testailin. Irtosi seurauspaikasta vähän liian taakse, mutta rintamasuunta säilyi. Vähän paremmin paikka pysyi pitämällä namikäsi reidessä. Ja yhden askeleen peruutuksissa ei ehtinyt liian kauas. Täytyy ottaa peruutus taas treeniohjelmaan. 

Kaukot: ensin sivulta maahanmenoa. Paljon oli sellaisia, missä toinen tassu vähän liikkuu. Niistä valikoin mitä palkkasin. Kerran ihan väärä tekniikka. Muutamia missä ei liikkunut. 
Itse kaukoja noin 2-4m matkalta. Jätin istumaan ja siitä maahan. Istumiset oli hyviä, yhdessä toinen takajalka ministi liikkui. Maahanmenoissa oli siistejä suorituksia ja ehkä joku huonokin joukossa. Yllättävän hyvin kuitenkin. Voisi ottaa noi sivulta maahanmenot ja seiso vaihtoja ohjelmaan. Kotona jos muistaisi tehdä namit tassujen päällä. Täytyy myös laskea ainakin sitä 5m. 

- tauko

Merkin kierto: noin 15m ja hyvin lähti. Lelupalkka vauhdista takaisin tullessa. 

Liikkeestä istu: ensin edestä käsimerkki ja toisesta lelu. Ihan hyviä, yksi sivullakin kulkien ja ihan hyvä. 

Stoppia: seisomisia niin, että laitoin Gavaa juoksemaan vähän kauemmas. Vähän kuin liikkeestä seisomista kauempana.  Sinne sanoin stop käskyn ja jos hyvä heitin pallon. Alkuun tarjosi myös istumista ja maahanmenoa. 

Treenaa Gava:
- peruutus, oikeaan käännökset
- stoppi
- kaukot: sivulta maahan ja seisovaihdot
- ruudun paikka ja loppuosa 

Muina viikon iltoina olin töissä ja flunssa meinasi uudestaan iskeä päälle ja vei kaikki voimat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!