Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

3.4.2016

Kimppa(rally)tokotreenejä

Sunnuntai päivällä kimppatokoiltiin Sirkuskentällä. Mukana oli Pia, Mia, Tia sekä Janni.

- KUVAT 

Otin Ruutin paikkiksiin tai tehtiin Ruutin kanssa rally-tokona. Ruuti sai tehdä ensin lyhyen ratapätkän 3 kylttiä kisamaisesti. Sitten kytkin sen ja siirryttiin paikkisriviin meidän "käytösruutu" kyltin viereen. Otin Ruutin kanssa paikkiksen edessä istuen. Kerran Ruuti vähän nytkähti, mutta muuten pysyi hyvin. 

Käytösruudun jälkeen sitten tehtiin Ruutin kanssa vielä kylttitreeniä samaan aikaan kuin muut teki muita juttuja. Nyt Ruutin vire oli aika samaa kuin kisoissakin. Teki kumminkin aika hyvin eikä mokaillut. Oikealla seuraten pujottelussa seuraus kerran väljeni. Peruutuksessa ekalla kertaa taas kiepahti mun eteen. Molemmat oikeaan meni hyvin. Sivulta seisomaan nousu hyvä. Liikkeestä seiso ja kiertäminen hyvä.


Gavan otin treenaamaan loppupuolella.

Seuraus: Aloitin leikkimisellä ja saatiin vähän liikkurointia. Liikkuroituna tehtiin ekaa kertaa 2 askelta vasempaan. Gava vähän siinä lopussa pomppasi väistämään. Näitä vois muistaa myös tehdä! Toinen treeninpaikka oli peruutus. Heitin lelun etupalkaksi ja tehtiin eripituisia pätkiä. Alkuun vähän aukesi, sitten parempia. Käskynä "sivulle" toimi parhaiten. Gavalla kiva into ja asenne. Paristi leikkiessä pääsi joku haukahduskin, täytyy katsoa etten nyt ihan liikaa innostuta.

Sivuaskel
Seurausta:

Peruutusta:


Luoksetulo: eka pentumalliin eli kaveri piteli Gavaa pannasta ja menin kutsumaan kauemmas. Gava tosin odotti silti tosi nätisti ja oli vähän sitä mieltä, että hän on kyllä niin iso tyttö odottamaan ilman pitäjääkin. ;) Ruuti taas ottaisi kaiken irti. Ekassa läpijuoksu ja jalkojen välistä palkka. Sitten jätin Gavan nähden takapalkan. Stopissa pieni viive, että reagoi ja jarrutti äkkiä. Vapautin siitä taakse. Sitten taas seuraavat toistot sai tapella sen kanssa ettei annakoi. Yhdessä missä ehti pysähtyä niin kävelin vain takaisin ja otettiin uusiksi. Saatoin myös kehua tai hoputtaa, kun oli tulossa. Mun ympäri kierto ja takapalkalle. Ehkäpä vois myös välillä palkata munkin päädystä toisella lelulla. Ja huutaa "kii" heti alussa ennen keskikohtaa.

Treenaa:
- seuraus: sivuaskel ja peruutus
- luoksetulo: stoppi (vaihtele kohtaa!) vs läpijuoksut
- tunnari
- jäävät
- kaukot seisomisilla
- ohjattu
- metalli estehyppy
- paikkis 2min piilossa?
- rally-tokoon Gavan pitää kerrata saksalainen, 360 asteen käännökset ja eteentulotStoppi:Ennakoitu stoppi
Kierrättäen takapalkalle


Tämmöinen söpöläinen Zerokin oli treenaamassa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!