Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

22.5.2016

Novan agilityn alkeita aloiteltu

Nyt kenttäkauden alkaessa ja kerran Nova sattui tulemaan yökylään ja treeneihin mukaan päätin tehdä taas vähän agilityn alkeita. Vaikkei ole tietoa tullaanko millä tasolla tekemään, riippuen terveydestä ja kuinka paljon jaksan tehdä ja aika riittää. Menee viimeistään aktivoinnista ja hyvä opettaa perusteita jo pikku hiljaa, joissa tulee menemään eniten aikaa. Ja kiva on opettaa noita alkeisjuttuja. Novalla onneksi tokosta pohjia ja muutenkin tarjoamisesta sekä tollerit tuntuu oppivan aina niin nopeasti!

Tässä samalla vähän kuvia lauantailta. Nova 9kk nyt.


 

Kotipihassa tehtiin nyt toinen ja kolmas treeni 2on-2offeja eli pysäytyskontakteja. Palkkasin etutassut laudalle ja sitten kun oli poistumassa laudalta siitä, että takajalat jäi päälle. Nova alkoi tajuta näitä tosi nopeasti ja tarjosi asentoa ollessani edessä paikallaankin. Palkkasin myös ne missä toinen takajalka oli laudalla.

Kentällä toinen treeni putkeen hakemista. Nova muisti jutun ja meni innoissaan putkeen. Tein pannasta lähettäen että sai tarjota sisäänmenoa. Toinen pääty oli vähän käännetty eikä läpi nähnyt suoraan. 

Hypyn tarjoamista ekaa kertaa. Seisoin siivekkeen vieressä ja heitin namin aina toiselle puolelle jos meni oikein. Rima matalimmassa. Paristi se jäi jalkoihin. Saatiin max puolen metrin etäisyys hyppyyn. Tavoitteena 3m tms. 

Videota agitreeneistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!