Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
ja TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

12.4.2017

Eka juoksari alastulolla ja tollerimaista treeniä

TI JUOKSARI MATOLLA vol 10, video

Toistoja 9
jackpotit (3-4 jalkaa): 4 + 1 (joka ei ollut ihan täydellinen)
ei osumaa (ei palkkaa) 2
vain 1 etutassu/takajalka (ei erillisiä kehuja ja lyhyt leikki) 2


KE JUOKSARI MATOLLA vol 11, video 
- toistoja 13
- jackpotteja 6 
- ei osumaa (osumat niin rajalle) 3 
- etutassut 2 + kolme tassua 1 
- ohi 1 

Huomaa, että silmä alkaa kehittyä juoksarin katsomisessa. Oon harjoitellut katsomaan kohdan mihin takajalat osuu tai kaikki jalat. Ja että pystyisin melkein näyttää osuman paikan. Ja vaikka kukaan ei jaksaisi katsoa vaivalla muokattuja videoita niin niissä saa vielä lisää treeniä ilman hidastusta ja hidastuksella. Videon pikku ruudusta on kyllä vaikeampi katsoa ilman hidastusta vs livenä.. 
Gava, Nova, Nekku ja Tosca

KE TREFFIT AGIKENTÄLLÄ
Keskiviikkona treffit Ellin ja tolleri Toscan&Nekun kanssa ast:n kentälle. 

Gava, kepit ohjureilla: kaksi ohjuria alussa. Ja mitä! Kaikki oikein! Tehtiin ensin helppo kulma. Sitten putkesta 90 asteen kulmaa, jossa tuli myös mun liikettä lähetyksen jälkeen. Sitten umpikulmasta tiukemmasta kulmasta. Gava ei kertaakaan yrittänyt mennä edes väärin. Kohta täytyy vaihdella, ohjurilla tai ilman.. 

Gava käännöksiä: tehtiin niistoa ja jenkkiä. Niisto tehdessä noin 90 asteen kulman tuntui vähän valuvan.. Laitoin verkon, mutten ollut siltikään ihan tyytyväinen. Oli siellä hyviäkin, jos lähdin hypyltä enemmän koiraa kohti ja pääsin liikkumaan karkuun. 

Nova, juoksari vol 12: Ensin parit toistot matolla, niissä kaikki kolme koski selkeästi muttei täydellistä osumaa (etupainotteisesti silti osumat). Siirsin maton puisen puomin alasmenon päälle. Ekaa kertaa. Ensin Nova sai kävellä lankkua ja sai siitä kehuja. Ekat lelulle juoksemiset kiersi lankun, kutsuin takaisin. Lankun päältä lelulle hyppi alkuun kontaktikohdan yli. Niistä pyysin vain irrottamaan lelusta. Jätin myös lankun päälle eri kohtiin. Tai näytin kontaktipintaa, jos auttaisi juoksemaan sen kautta. Lelu odotti 4m päässä. Lopetettiin parhaaseen. Alastulolla ainakin puolet oli loikkia kontaktipinnan yli, mutta siellä oli myös neljä hyvää osumaa ja sitten sellaisia joissa osui vähän. Ekaksi kerraksi oon kuitenkin tyytyväinen. :) Vika toisto oli tosi siisti!
- video
toistoja 20, kaksi sessiota
- jackpot x 4 (vähän löystetyin kriteerein)
- yksi etutassu ja 2 takajalkaa x 5
- yksi etutassu ja yksi takajalka x 3
- kaksi takajalkaa x 1
- vain yksi etujalka x 2
- ei osumaa x 8
- ohituksia en laskenut, niitä alkuun muutamia


Nova, kuja: samalla leveydellä eli 60cm? Ensin suorassa linjassa ja apparilla lelu. Hyvin! Sitten ihan loivaa kulmaa ja haki oikein kepeille. Tiukemasta kulmasta eka keppi jäi väliin tai sitten mun liikkeestä saattoi eksyä pois kepeiltä. Helpotin omaa liikkumista ja loivensin kulmaa. Edistystä kuitenkin viime kertaan, joka oli ensimmäinenkin näillä kepeillä. 


Kaunis Tosca!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!