Bordercollie
BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

14.4.2017

Mukava aussietäyteinen päivä!

Perjantai pääsiäisloma alkoi sillä, kun suunnattiin Shantin järjestämille Red'n Ready aussie kennelpäiville, jotka pidettiin Keravalla KAT-hallissa. Oikein kiva halli ja metsä vieressä! Gava ryömi ja möngerteli alkuun pentuaitauksen vieressä.


Gavalle tokossa evl treeniä:

- punainen ruutu ja taustalla oli myös puoliksi peili ja oli muiden kuin mun tekemä. Ekasta lähetyksestä täydellinen paikka! Jes! Tehtiin vielä evl malliin, niin että kävin näyttämässä eteenmenon paikan (ei ollut alustaa lähellä). Jäin lähemmäs eteenmenon paikkaa ja käskin juoksemaan eteen. Isot kehut hienosta eteenmenosta! Korjasin vähän linjaa paremmaksi ruutua nähden ja lähetin evl-malliin 10m päästä sivusta ruutuun. Hienosti taas! Lelun olin jättänyt sinne salaa.

- kierto hyppyjen ohi: yksi tokohyppy ja agilityhyppy matkalla. Läheltä hyppyä vähän bongaili estettäkin, mutta kiersi hyvin. Kun otin sääntöjen mukaisesti liian pitkän matkan hypyille eli aika sama hypyille vs hyppy-merkki niin kynnys mennä hypyille oli suurempi. Helpotin sitten matkaa ja menin itse lähemmäs oikeaa kohtaa juosta. Erilaiset variaatiot kierrosta ja eri esteillä vaatii treeniä. Merkki oli myös lähellä keppejä ja taustalla muutakin.


Nova paikkamakuu: Nova alkuun pääsi leikkimään halliin. Liikkuroin toisille ja sai sen aikaa odottaa käy siihen- makuulla. Sitten Novan oma paikkis. Ennakoi virittelyn jälkeen maahanmenoja, vasta mun käskystä sai mennä. Syöksyi maahan! Paikkiksessa kerran taisi nuuskaista tai vilkaista naapuria, palkkailin ne missä katsoi mua. Hyvin loppua kohden tajusi myös keskittyä muhun ja luopua naapurista. Sai myös luopua namista, kun palkkasin sen maahan.

Novalla oli taas agilitypuolta. Demottiin ensin käännöksiä tolpalla ja sitten miniminihypyllä. Hypyllä pääosin kaikki sujui, paitsi paristi tiukasta kulmaa (lähempänä siivekettä) kääntyi väärän suuntaan eli juoksi vain suoraan. Tehtiin myös suoraputki ja medi hypyn käännös, hyvä!
Pakkovalssin pientä demoamista (tästä löytyy Gavan toimesta vanhempi video), Novalle hyvää treeniä mun merkkaus ja sen jälkeen liike taakse vaikka lelu jäi merkin kohdalle maahan. Vaikea oli myös merkkauksen jälkeen hakea hypylle, josta appari palkkasi.

- vain viisi kuvaa :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!