Bordercollie
BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

2.6.2017

Kukkaloistoa sekä Novalle keinutreeni

Viime perjantaina vapaapäivän lenkillä hurahti aikaa 1,5h. Sain käytyä läpi kuvia sieltä. Ihanat kukat ja silloin oli ihanat kesäiset kelit! Nyt vähän viileitäkin päiviä, muttei se estänyt käydä ostamassa kesäkukkia. :D Viime vuonna istutetut kukkasipulitkin kukkii pihassa ja nätit tulppaanirivit löytyy.


Novan treenistä mini pätkä videolle, kuvasin käsivaralta ja kepeillä Novaa ihmetytti kun olin ihan paikallaan ja aika hiljaakin. Normaalisti ellei ole ollut lelua ihan vinossa ei jätä noin lopusta väliin. Testailin keppitreenissä vähän kujaa, noin kapealla joillain kerroilla meni jonkun kepin väärältä puolen. Suurimmaksi osin oikein. Jos tultiin vauhdilla ja oli mun liikettä, saattoi vaan juosta ohi. Koitin kutsua keppien lopusta ja vaihtaa puolen, reagoi liikkeeseen ja juoksi keppien ohi tai tuli sieltä pois. Noi häiriöt pitäisi tehdä leveämmällä kujalla. Leveämmällä kujalla oli myös hyvä focus juosta kujan loppuun. Monesti kun kävelin takaisin aloituspaikkaan niin Nova käveli mun vieressä keppejä pitkin. Huomasin myös että oli helpompi jos olen seuruupuolella, siksi tehtiinkin eniten toista puolta.

Oman koulutuksen perusteella tuli mieleen testata keinun tarjoamista/pamauttelua Novankin kanssa. Viime kerrasta on hurahtanut aikaa. Keinu oli noin 20cm korkealla ja Nova tottuneesti pamautteli siitä, mistä leikittiin.

Gavankin juoksi parit kerrat tuota 15cm (?) kujaa. Siinä ei sekoittanut kaksi keppiriviä. Saatiin hyvää kulmatreeniä eikä kumminkaan tarvinnut niin rankasti pujotella ja yhtä haastavaa oli miettiä tosta tiukemmat kulmat.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!