Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

24.3.2019

Nova agilitykisoissa hyviä pätkiä

Täytyi ihan tarkistaa, mutta oli näköjään toiset 2lk kisat Novalle. Ilmoitin vain kahdelle startille, koska tässä oli alla taukoa ja vain yhdet ohjatut treenit ja omatoiminen keppitreeni. Tammikuussa vire lähti lapasesta vikalla radalla ja sitäkin pelkäsin, että pysyykö pakka kontakteilla kasassa.

Asko Jokinen oli suunnitellut vähän kiemuraisemmatkin radat ja takaakiertoja löytyi. Kokonaisuudessaan tyytyväinen ratoihin ja treenattavaakin löytyi.

Rauhoittumista: Ennen rataa ja välissä tehtiin taukomatolle maahanmenon tarjoamista. Namista luopumista. Vapautin ja tehtiin vähän seurausta ja sivulletuloja. Nameja meni aika paljon.
Ei yhtään leikkimistä.

Ekana hyppyrata, jossa lähtörima tippui ja otettiin kolmelta hypyltä kielto.
- tein ohjauksen liian aikaisin ja pysähdyin ennen lukitusta
- ohjasin käännökseen, mutta lähdin kääntymään poispäin ja kielsi riman edessä
- muurin jälkeen hypyllä yritin takaaleikata ja meni pyörimiseksi, kohta olisi hyvä testata persjätöllä ja päällejuoksulla, mietin useampaa ohjausta.. Samoin edeltävää hyppyä molemmin puolin pyörittäen.Toisella agilityradalla (parempi)
- suorasta putkesta ei irronnut hypylle, vähän epäilin että tulee siitä kohti mutta olin jäljessä ja tuomari otti kiellon
- puomi oli hieno! Takaakierto hypylle myös ja kepeille meno! Päällejuoksu oli multa huono ja olin jäljessä.
- keppien jälkeen tuli kohta, missä osa muistakin lähti putkeen. Ajattelin väärin, ettei käännöskäskyä tarvita. Ja enemmän päähän oli jäänyt väärä mielikuva, että pitäisi olla tarkkana että saan irrotettua hypylle. No tällaisista saa olla enemmän iloinen ja onhan treeneissäkin harjoiteltu samantapaista.
- loppurata oli ok, takaakierto sujui, A:n kontakti, keinu. Tokavikalla olin vähän jäljessä, mutta sain lähtemään maalihypylle ilman pyörimistä.


Maksien toisen (agility)radan tuloslista 

Olin tyytyväinen siihen, että kontaktit toimi ja kepit niin hienosti! Camillalle kiitos ratojen videoinnista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!