Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

24.3.2019

Yökyöpelivuorossa tokoilemassa

TOKO

Perjantaina Niinun hallille vuoroon klo 22. Seurana oli Veera ja aussiet Rinna ja Dot (+ Sara katsomossa).

Novan kanssa

- katsekontaktia ja namista luopumista

- liikkeestä seisominen, aluksi istui ja meni maahan! Sitten toimi. Tehtiin häiriötä, että takaisin tullessa menin rinnalla kyykkyyn tai takana. Liikkurilta, että juoksi takaatapäin ohi, ekalla liikkui. Ja liikkuri alkoi hyppiä, ekalla liikahti häiriöstä. Toisella kertaa kesti molemmat. Ihan ekassa oli liikahtanut mun seläntakana.

- ruutu: Nova näki alustan viemisen treenin alussa. Hyvä ruutu. Toisella toistolla tehtiin, että Veera palkkasin Novan nameilla. Toisella kierroksella ruutu eri suunnasta ilman alustaa meni takareunaan, nurkkaan tosin. Palkkasin keskelle.

- kierto: tötsän edessä numerolaput, ei haitannut kuitenkaan.

- nouto: tehtiin sellainen missä kapula oli liikkurilla, heilutti kapulaa ja tiputti sen. Pyöräytin Novan pannasta ympäri, istui ja vapautin noutamaan. Lähti juoksemaan kapulan kanssa omaa kierrosta! Käskytin tuomaan. Toisella kerralla heitin kapulan, mutta palkkasin vain kontaktin ja pysymisen.

- seuraus: juoksua, peruutukset ja hidasta. Eka peruutus tosi hieno! Toisessa oli aueta kolmannella askeleella. Palkkailin vähän eri kohdissa namilla.Gavan kanssa

- kierto-ohjattu: agilityhypyillä. Kierto oli ok. Stopin sijaan istui. Tehtiin erikseen että pyysin luokse ja pysähtymään, sujui toistolla. Mutta kapulalle menon unohti, ekassa oli lähdössä uudestaan kiertämään (sellaistakin palaa on tehty) sitten taas juoksi ruutuun (puomin ali). Ehkä kolmannella tajusi kapulan.

- ohjattu: keksittiin että parhaiten saa etäisyydet muuttamatta esteitä on lähettää merkille, johon piti juosta puomin ali. Ja siitä kapulat. Ekoissa Gava ei tajunnut merkkiä. Sitten ei huomannut vasenta kapulaa, joka oli lähellä seinää ja putkipainon värinen. Yritti hakea keskimmäistä ja mennä ruutuun. Oikea oli helpompi, vaikka siinä oli epävarmuutta.


Video haaste ohjatusta

- eteenmeno: ensin ilman apuja, alku hyvin mutta sitten meinasi mennä taukoviltille. Toisto lelulle.

- luoksetulo: stoppi ok. Nuuski ekassa. Toisessa yllätin kutsumalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!