Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

21.7.2019

Toinen viikonlopun mejä-treeni

SU mökillä toinen MEJÄ jälki Novalle

Itseasiassa, kun tein sen edellisenä iltana ja päästin Novan sen jälkeen ulos. Ennen kuin huomasin, Nova ei ollut muiden luona. Jonkin aikaa huudeltua, kuului rytinää metsästä ja Nova oli juossut jäljellä tahroista päätellen. Yritti varmaan etsiä peuran sorkkaa, mutta se viedäänkin vasta ennen jälkeä. :D Päätin, että tehdään kuitenkin aamulla uusiksi, missä sitten olikaan käynyt "lunttaamassa". Illan Nova oli liinassa, ettei karkaa.

Varmaan 7:45 oltiin jo menossa jäljelle, tällä kertaa otin itse merkit pois, joita oli pyykkipojissa lähinnä makaukset ja ehkä kolme muuta keskiväleissä. Jälkialkoi vähän keskemmältä metsää ja sinne Nova jäljesti mun kävelyjälkiä.

Itse jälki meni tosi hyvin. Nyt ei pyörinyt ja pysyi paremmin jäljellä. Tajusi korjata jos meni siitä sivuun. Ja itse muistin seurata koiraa. Meni ehkä myös aavistuksen hitaampaa vauhtia. Jäljen pituus oli aika sama kuin viimeksi, ehkä vähän pidempi. Novan mielestä jäljestys oli kyllä niin siistiä ja kivaa! Vahva Vainu tykkää!

Oli nyt vuoden 4. verijälki? Sport Trackerin mukaan meni 9min aikaa, nopeampi kuin la. :D




SU illalla käytiin vielä AST:n agilitykentällä Laura serkun ja Pyryn kanssa kaveritreenaamassa.
Nova kertasi kontaktit, keinua ennen ratapätkää ja alkoi haukkua alastulolla. Palkkasin nameilla alas. Puomilla otin 3 hyppyä mukaan (käännöskäskyn kera), mutta Novahan ei pysähtynytkään vaan valui metrin yli. Muisteli, kun aiemmin pallo oli ollut A:lta 5m päässä edessä. Toisella kerralla pysähtyi ja palkkasin.

Gava teki parit takaakierrot ja kepit loivaan umpikulmaan. Oli niin intona. Yksi persjättö ja in-in kohta myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!