Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

9.9.2019

Mökki in-in ja käsitöitä

Mökkiaamut alkoi in-in treeneillä (agilitya)
Yksi hyppy (55-60cm) ja tötsän kierto. Huomasi näissä kyllä maksi hypyillä eron koirien kokemuksessa. Gavalla sujui (nykyään) ekalla. Sama treeni la ja su.
Nova muistaakseni viime kesänä vielä teki näitä vain medirimoilla, joten alkuun tuli hyppyjä joissa rima tippui tai osui siivekkeeseen. Siivekkeet oli kapeat mökillä. Tein niin, että heitin lelun n. 8m päähän hiekkatien penkareelle (lelu meni piiloon). Nova ei ekoissa malttanut, mutta sitten hyviä. Jyrkempi kulma oli vaikeampi kuin ihan loiva.

Videolta katsoin, että Novalla vaihteli osuiko etujalat tai takajalat rimaan, se ponnisti onnistuneissakin samasta kohtaa. Erona vain se, että hyppy oli voimakkaampi suoraan ylös. Rima myös kevyt ja herkkä tippumaan. Gava ponnisti myös samasta kohtaa (sen kerran kun teki saman puolen). Takki oli pehmustamassa jos osuu siivekkeeseen tai pidikkeisiin. Videon jälkeen mietin palkan suuntaa enemmän laskeutumiseen? Tai Novalle vaihdella rimakorkeutta sekä erikseen "sukellustyyppistä" korkeushyppyä set up- hyppytekniikkana tai yhdellä hypyllä nostoen rimakorkeutta. Kulma in-in hypyillä oli eri. Luntasin viime vuoden videoihin, silloin tehtiin jyrkempää kulmaa ja loivempaa, lelu kädessä ja eniten minirimalla tai yksittäiset maksina. Nova teki myös viime vuonna näitä eniten pikkumaxikorkeuksilla?Gavalle lisää juoksuhousuja

 Heppakuosin kanssa ei ollut tuuria :D

Novan kylpytakki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!