Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

12.9.2019

Agilityn omatoimitreeniä videolle

Tehtiin AST:n kentällä Marjo Koranderin suunnittelemaa harjoitusta in-innejä ja takaakiertoja. Treenattiin Lotan ja aussie Vimman kanssa.

Nova meni tosi hienosti. Palkkasin 3 hypyn in-in käännöksen. Toista kertaa tehtyä Lotta kysyi eikö olisi helpompi suoraan olla toisin päin kääntyneenä. Kalastelin jotenkin pyörityksestä ja sitten tein persjätön kun koira oli jo tulossa. Gava olisi saattanut vaatia "pidennettyä päänkääntöä" tai japsia, mikä olikaan. In in ohjauksella 9 takaakiertoon vienti oli vaikea muistaa. Kepit meni hyvin, kävin törkkäämässä. Ei tullut testattua miten sujuisi itsenäisemmin.. Testattiin 1-3 in-in käskyillä että kahdelel hypylle se. Nova meni nätisti hypyn 3, Gava kolautti rimaa.
Tuli palkattua Nova näissä taskusta pallon tiputtaen.

Novan treeni


Gava treenasi juoksuhousuissa, agilityssa se ei haitannut paitsi istumisessa. Gava vaati selkeämmän in-in merkkauksen hypyllä 3. Kääntyi hyvin 4-5 tosin ehdin sinne tehdä vastakäännöksenkin.

Yritin in-in ohjausta 8 hypylle niin että tein sitä ennen persjätön. Mutta Gava hyppäsi ja nappasi sormesta, kun luuli että saa lelun. :D Yksittäisenä meinasi tulla väärälle puolelle hyppyä, sitten sujui. Pointsit siitä, että ajattelin uskaltaa kokeilla ohjausta. Alkuvuodesta en olisi uskonut että sanoisin, että saksalainen oli paljon helpompi. Siitä pääsi kivemmin myös jatkoon.
Kepitkin sujui kahdelta puolelta. Hyvä Gava!

Gavan treeni

Tein myös tolleri vs bc videon, missä vuorotellen videotoistoja. Molemmilla pysyi hyvin rimat ylhäällä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!