Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

1.7.2011

Aksaa, uintia, tokoa ja paukkuja

Ti Agilitytreenit @ Puolarmetsä

Mentiin Pian ohjaamiin agilitytreeneihin. Ruru teki mineillä, kääntyvät hypyt speedpumpein, putket ja puomin. Hui kun se oli nopea noin :D.

- Pakkovalssi + jaakotus, itse olin vähän myöhässä
- ennakoiva valssi, eka vedin ohjaukselle hyppyjen ohi, oma rintamasuunta
- toisella ennakoivalla valssilla jarrutus ennen hyppyä
+ hyvä nopea puomin kontakti x 1


Omalla ajoituksella oli enemmän tekemistä ja että uskallan ennakoida sekä ohjaan oikein. Rimojen kanssa olisi varmaan ollut makseina pudotustilanteita, täytyy joskus rakentaa uudestaan ainakin noi alun hyppy kuviot.. Ollaan tehty myös itsenäisesti hyppytekniikkaa (vaikea missä joka toinen hyppy ja pump), 2 by 2 keppejä että voi juosta suoraan (20cm kuja) ja parit toistot alastuloa, tullut lujaa.




Ke Isla sisko @ Lammaslampi


Käytiin moikkaamassa Kajaanista Espooseen tullutta Isla siskoa, viime kerrasta olikin aikaa. Innostuivat kerran juoksemaan yhdessä. Poseeraukset oli aika vaikeita saada pysymään ja hyvä ilme.. Kierrettiin lammen ympäri ja koirat pääsi uimaan loppu päässä. Ruuti vei suurimman osa palloista, eikä Isla jaksanut lähteä kilpailemaan, Ruu oli nopeampi uimaan ja ottaa etumatkaa. Ruuti käyttikin lapsityövoimaa, kun sai yhden pikku pojan heittelemään palloa sille. :D Lapset ei varsinkaan käske tekemään mitään.




Ke tokoa med Sonja & tytöt @ Arla, Leppävaara


Käytiin tokoilemassa, nurtsilla ja käytettiin loppuun koiria. Ruutille seurausta, sain huomautella ettei nurtsia saa nuuskia. Vähän ääntä, mutta myös hiljaista. Ruutu oli hyvä, tokalla kertaa sai tarjota vähän kauemmaksi. Eka nauhoilla ja ilman. Kaukoja, tehtiin kynnyksellä ja sitten treenattiin kosketusalustan kanssa että käskin seisomaan, koskemaan, pää laski ja palkka. Yritän saada painoa taakse pään laskemisella. Toi asento on niin mahdoton mennä istumaan muuten.. 




Ke paukkuja med Shanti & aussiet @ Kauklahti


Käytiin illasta vielä ampumassa, Ruuti paineistu heti paikasta. Mentiin vähän kauemmaksi ja otettiin 6 paukkua. Vähän odoteltua otettiin naksun kanssa seurausta ja sitten haukkuja, vahvasta haukusta palkka, oli vähän ininän makua. :D  




Kuviakin otin agilityssa ja Islan tapaamisessa.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!