Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

12.10.2015

Epistelemässä ja pikahaku sekä pentuvahtina

Pe vedettiin arki-illan haut nopeasti neljälle koiralle Valjaskujalla. Gavalle tehtiin yksi piilo. Vähän pidempi matka kuin 50m ja yksi hämäävä polku vieressä. Tähän otettiin ääni. Palasi takaisin ja toisella lähetyksellä löytyi ukko. Tauko ja myöhemmin tehtiin vielä sama muistikuvana ja maalimieskin vaihtui. Ei otettu apuja. Juoksi aika pitkälle, mutta palasi. Itse en nähnyt lähes mitään 10m jälkeen, kun keskilinja meni alaspäin. En tiedä kävikö piilolla vai ei. Toisesta lähetyksestä maalimies oli vilkaissut hiljaa onko G lähellä niin oli seisonut kai 2m päässä. Leirin jälkeen on tullut kyllä varovaisemmaksi ukoilla vaikkei näillä ollut edes kiven takana piilossa pressuja. Viime treeneissäkin oli ollut hiljaa lähellä. Ehkä me tarvittais vain lyhyillä matkoilla vaikka risteilyä että saa paljon palkkaa maalimiehiltä.. Tai että palkatessa Gava sais hyppiä päälle tms. Eteentulossa sai rohkaistua sillä että palkatessa sai hyppiä. Onneksi sentään rullailmaisussa koira nappaa rullan ja tuo maalimiehelle, mutta pitää kyllä käydä lähellä varmistamassa haju. 

La agilityepiksiin mentiin Lohjalle Lägin hallille ASTläisen Tiian ja auspai Pikin kanssa. Supermöllit aloitti ja kipaistiin molemmat kaksi rataa. Gava on ihanan rauhallinen kisapaikalla, toki ennen toista rataa vähän enemmän virettä. Tehtiin sylkkäreitä lämppätessä ja leikittiin. Myös lähtöä ja palasinkin sivulle tai otin siitä sylkkärin kutsun jälkeen. Lähdöt sujui hyvin. Rata oli aika vauhdikas, taas näkyi se että suorasta putkesta pitää treenata irtoamista eteen. Toinen rata vielä vauhdikkaampi ja sujuvampi, mutta yksi rimoista tipahti. 
Gava sijalle 1 ja Piki 2. :) hyvä reissu! 

Huonopuoli hallissa oli supermöllien lopussa se, että kun tuli jäähdyttelykävelyltä huomasi niin eron kun hiekkapohjan takia koko halli leijui hiekkapölyä. Myöhemmin tuntui, että sitä oli kurkussakin. Osaa taas arvostaa keinonurmea! 

Video epiksistä 




Palkintopöydältä valittiin dvd

Nova oli ollut viime viikonloppuna hoidossa. Pääsi myös epiksiin katsomaan. Käytiin kahdesti hallin sisällä ja sai olla sylissä alkuun. Toisella kertaa moikkasi toisia pentuja, "tokoili" ja leikki. Leikkimisessä kesti vähän, että innostuu Gavan lelusta. On sen verran ahne, että ruoka maistuu helposti. Koirien haukkuminen tuolla oli jännää. 

Yön nukkui hyvin, heräsi 6:45 ja pihalla käytön jälkeen nukahti kun pidin kättä vieressä. 

- Kuvia Nova 8vk









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!