Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

7.10.2015

Gavan ekat Niinun agilitytreenit ja hallikausi korkattu! Kuvia!

Gavan ekoihin Niinun treeneihin Masalaan. Viime vuonna käytiin kerran kyseisessä hallissa, muuten ei olla käyty. 

1-4: yritin niistotyyppistä 2 hypylle mutta sillä vaan sain putkeen. Muut teki persjättöä minkä halusin välttää. No valssikin onneksi kelpasi ja toimikin oikein ajoitettuna. Useampi toisto ja lopulta olin riittävän ajoissa. 

Keinun juoksin palkkaamaan vähän perässä. Radalla taas heitti tassut 2on-2offiin vinoon ennen kuin puomi ihan maassa. Täytyy treenata tuollaisia suoraksi. 

Piirroksessa epäilytti vähän 6-7 ohjaus putken puolelta muttei ongelmaa. Hyvn lähti kauempaa lähettäen hypylle 7. Putkeen ja takaakierto 9 ok. Videolta katsoin että ponnisti jonkun aika läheltä. Gava myös pelastelli osaa rimoista, olin joissakin aavistuksen myöhässä. 

Hyppy 10 kauhistutti. Ekassa jäin takaakierron luo ja lähdettiin samaan aikaan niin putkeen meni. Piti lähteä äkkiä liikkumaan kohti hyppyä. Ja hypyllä myös liikkua kun sai törkättyä taakse. Ekalla en uskaltanut juosta eteen ja bongasi putken. Kolmannella onnistui. 

Ei tehty keppejä niin tehtiin 11 ja 13 peräkkäin. Ekassa liian kovaa kohti 13 hyppyä ja unohtui rytmittää 15 käännös. Uusinnalla hyvät. 

Lopuksi vielä 15-19. Vähän tönkkö takaaleikkaus 17. Puomin ohi juoksi. Ei lue niitä, jos en ehdi näyttämään. Luuli myös keinuksi ekalla kerralla. Hitaat kontaktit. Toisella kertaa jätin lelun, silti kääntyi muhun. Vois ottaa taas tavaksi jättää etupalkkaa, jos ei muuten ehdi treenata paremmiksi. 

Niinu vielä lopuksi sanoi juuri hypyistä, että välillä tieto tulee myöhässä ja Gava pelastelee. Ehtii myös vilkaista mua usein radalla. Palkkauksen pitäisi tulla edestä. Appari tai valmiina palkka. Mulla on myös pieni epävarmuus ohjauksessa ja sain aina miettiä mikä on seuraava pätkä. 

Videota Niinun treeneistä


Aamulenkillä kuvailin koiria (vapaa). Löytyi vielä huurretta pakkasyön jäljiltä.




 

Tältä pellolta oli viime "vehnäkuvat".


 

To aamuna sisätokoa, kun pakkasta oli -2. Ruutille sivuaskelia ja kaukoja. 

Gavalle eteentuloa ja sivulletuloa. Molemmissa kiinnitin huomiota mistä palkka. Ekat eteentulot vähän vinoja, loput parempia eri kulmistakin. Sivulletuloissa palkkasin reiden läheltä. Myös 90 ja 180 asteen paikallaan käännöksiä vasempaan. Hyvin piti paikan ja perusasento oikeaan kohtaan. Myös 360 astetta. Loppuun vielä kaukoja ihan läheltä ja mukaan seisomisia. Välillä liikkui välillä ei. Koskin tassuihin jos liikkui. 

Pentua, josta tuli nyt Nova oon nähnyt joka päivä. :D viiden päivän aikana vain yhdet kakit on tullut sisälle. Sisältäen kaksi äidin työpäivää, jolloin puolivälissä kävi "hoitotäti" käymässä. Yöt nukkuu herätykseen asti, kömpii sängyn alle tai omassa pedissä. Kynnet on leikattu kerran. Eilen neuvoin äitille kuinka ruualla voi tehdä aluksi sivulletuloa ja imutusseurausta. Istuminen sujuu ihan hyvin, mutta maahanmeno vaatii vielä pähkäilyä, mitä käsi yrittää sanoa. Nova oli kauppareissilla häkissä takakontissa ja alkuun piti vinkua siellä. Selkeästi autoilu saa sen herkästi vielä vinkumaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!