Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.11.2019

Viikon aksailut Marjolla ja omatoimista

Torstaina jaoin molemmille yhden vuoron.

Gavan kanssa: 

tehtiin ensin muutamassa pätkässä 18 hypylle asti.
- A-putkierottelussa 5:ssa tarkkana, juuri tultiin aalta niin meinasi juosta sinne. Vastakkainen käsi ja malttia.
- 9-10 meni valssilla, mutta vähän oli hakusessa koira ja seuraava este (sujui kyllä). Kokeiltiin tähän persjättöä ja yllättäen kyllä, toimi hyvin ja helpompi itselle. Merkkasin hypyn ja käännyin.
- takaakierto 12 olikin hankala, tuli omaa liikehäiriötä ja jotenkin pysähdyksistä olisi tullut mun puolelle.
- leijeröin kepit, joten ekalla kerralla ehti 4 hypylle. Jatkossa "Gava" ja sitten kepit. Eikä jatkossa tarvinnut mennä kuin puoliväliin keppejä. Keppien lopussa persjättö, joka sijoittui loppuun ja olin silti lähellä niin onnistui.
- 15-18 ajattelin jo kun näin kohdan, että toi on paha. Koska sijainnillisesti ei ollut siinä missä haluaisi ja sivussa oleva hyppy oli ansana takaaohjaukseen.
Ekassa tulikin tehtyä persjättö 17 hypyn jälkeen, mutta se kyllä hirvitti ja taisin laittaa silmät kiinni. Gava tiputti 2 rimaa 16 ja 17. Toisella yrityksellä tein persjätön hypyn 16 jälkeen ja se oli parempi. Sain paremmin rauhaa hypyille ja piti rimat sekä helpompi jatkoa ajatellen.

"Kisamaisessa" otettiin alusta. Nykyään en koe niin paljon paineita tällaisessa kuin joskus oltiin vielä enemmän epämukavuusalueella. Ehkä virheiden pelko on pienentynyt?
Kääntyi kisatreenissä ennen Aa:ta eri kautta hypyllä, jatko onnistui. Puomilta lähti ilman lupaa ja tiputtikohan riman hypyllä 12? Muuten ok? Videointiyritys epäonnistui, puhelin oli jalustalla mutta unohdin painaa "rec" nappia. :D


Nova kävi tekemässä 
"serpentiiniä". 
- 15-18: palkka oli hypyn 1 suuntaan namimaatille. Otettiin ensin 16-18. Alussa väistin sivuun ja hypylle irrotus oli vaikeampi. Seuraavassa liikuin suorempaan. Vielä kolmannessa korjaus, että uskallan juosta lähempänä hyppyjä.
- 26-28 ajatuksena. Lähetin hypylle 10 käännöskäskyllä, otin vastaan 26 takaa ja työntö hypylle 27. Ekassa vain koirapuoleisella käskyllä ja in-in käskykin unohtui niin tuli ohi. Seuraavassa onnistui. Palkka takaakiertoon. Kokeilin myös 1 hyppy ja 26-28, onnistui!

kepit
- 13-15: ekassa tuli keppien keskeltä sisään. Piti ehtiä juosta alkuun ja ottaa sieltä kepeille. Jollakin kerralla persjättö ja pyöritys 15.
- hypylle 15 lähetys ja jättäminen tekemään. Ekassa ei pitänyt lukitusta. Sitten onnistui ja sai palkan heti 15 jälkeen. Toisella otettiin 15 ja 16 ja juoksin "persjättöön" mutta Novan palkka oli jo aiemmin.


PE OMATOIMI

Gavan kanssa:
- haltuuntuloa: otin hypyn ja pyysin "tähän" palkkasin vauhdista leluun. Tehtiin näitä kaarteella. Myös putki + hyppy. Kerran haltuun ja lähetys hypylle.
- 3 takaakierto päällejuoksua perkkäkkäin: ekassa onnistui 2. Sitten saatiin molemmin puolin onnistuneet.
- terävä avokulma kepeille, sujui ekalla. Jes!
- Suoraputki ja kepeille umpikulma, sujui!
- suoraputki ja haltuuntulo: jarrut meni kuuroille korville, kunnes 3 kerralla tajusi tulla haltuun kun hain lähempää. Juoksi vain kepeille suoraan. Putkijarruissa siis muistuteltavaa.

Novan kanssa: 
- serpentiini: tehtiin namimaatille. Sujui aika hyvin. Ainakin paremmin kuin 2vk sitten. Vähän päällejuoksumaisestikin.
- putki ja takaakierto päällejuoksu: ekassa meni kiertoon mutta ei tullut hyppyä?
- putki (ja puomi erottelu) hyvin putkeen ja kepeille, joissa oli verkot ja ohjurit.

Tulikin mieleen ilmota kisoihin, ne mitä suunnittelin on jo umpeutunut. :D Mennään sitten Pavol Vakonic (Slovakia) radoille humputtelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!