Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

9.11.2019

Torstain tokoa lumisateessa ja kuvia

Torstaina tokoilu oli lumisissa merkeissä. Yöllä oli tullut toiseen kertaan lumi maahan. Treeniseurana Josefina ja bc Raimo. Treenisuunnitelma meni vähän kuvausedellä.

KUVIA

Paikkamakuu: menin kiven taakse piiloon. Välipalkkaus.

Estehyppy: paluuhyppyä muistutin eri kulmista. Sitten kuviin piti taas mennä hypystä n. 10m päähän, jolloin Nova unohti monesti ottaa kapulan edestä, kun juoksi vain hypyn. Kerran onnistui hypyn yli nouto ja palautus sen kautta. Josefina palkkasi lelulla ja itse olin kyykyssä.Nouto: jätin kapulan ja Novan ja 20m päästä palkkaus. Tässäkin unohti välillä kapulan. Sujui parhaiten kun heitin sen ja palautti Josefinalle mistä vaihto leluun.Ruutu: eka oli aika hyvä. Mietin vain siellä oliko liian edessä (etureunassa) mutta ilmeisesti oli takajalat keskellä. Kutsuin pois ja lähetin uudestaan. Toinen korjaus, jolloin näytin alustan. Sen jälkeen teki täydellisen ruudun alustalle. Voisin kutsumisen sijaan käydä katsomassa palkkaanko vai näytänkö sijainnin. Ettei vahvistu sieltä pois juokseminen.. Tai sitten olla itse lähempänä kuin koira.

Ruutunauha oli liikkunut paikaltaan.

Seurausta vielä loppuun että saatiin kuvia. Ne otti Josefina. Aluksi yritti edistää, peruutin ja palkkasin takakautta. Paikkikseen mennessä Novalla meinasi tulla vinkumista, mutta vauhtiliike rallatusten jälkeen seurasi hiljaa.


Perjantaina käytiin tekemässä myös AST:n kentällä hyppytekniikkaa Novan kanssa

- pitenevä sarja, ok
- etäisyyden arviointi, vika rima maksina (Gavan videoista luntatessa olis voinut olla medikin), hyvin meni 9, 13 ja 15 jalkaa. Ja sama takaisin.
- set up eli "okseri" pumpperin takaa lähtien (tässäkin olisi voinut olla hyppy pumpperin sijaan). Sujui 40-55cm, kerran käytin korkealla ja takaisin alas. Tekniikka säilyi yllättävän hyvänä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!